Cuprins știre

Rac

Campionul incontestabil și iubitor absolut al sărbătorilor de Crăciun este chiar nativul în zodia rac. Dorința de a redeveni copil, de a se bucura de familie și de toată magia acestei perioade a anului, nu ar putea decât să te ducă pe vârful podiumului. La urma urmei, nimeni ca tine nu este încântat de luminile de Crăciun. Nimeni ca tine nu adoră fiecare element al acestei perioade, frigul, zăpada, cadourile, culorile, urările de bine.

Taur

Oricât de greu este să crezi că există cineva care îl iubește mai mult decât tine, locul al doilea este dedicat nativilor în zodia Taur. Luminile colorate, muzica dulce și veselă tipică Crăciunului, decorațiunile, toate sunt îndrăgite de tauri. Una dintre activitățile tale preferate este desfacerea cadourilor și să nu uităm de nenumăratele delicatese tipice acestei perioade. Pe scurt, tot ceea ce caracterizează sezonul sărbătorilor îți face ochii și inima să strălucească și nu poți face nimic ca să ascunzi acest sentiment.

social media

Pești

Visători, afectuoși si plini de emoții frumoase, nativii în zodia pești nu au putut decât sa urce pe podiumul zodiilor care iubesc cel mai mult sărbătorile de Crăciun. Desigur, climatul din această perioadă a anului nu este chiar pe placul lor, dar atmosfera, posibilitatea de a face oamenii fericiți și de a petrece timp cu oamenii pe care îi iubesc, dorința de a-și arăta creativitatea în a face cadouri frumoase și de a demonstra sentimentele de afecțiune care îi încearcă, toate acestea depășesc cu mult temperaturile reci ale iernii.

Nativii în zodia pești se simt cel mai în largul lor în această perioadă din an și, dacă ar putea, ar aduce magia sărbătorilor de iarnă în fiecare zi, nu doar o dată pe an. Știu să trăiască din plin fiecare moment alături de cei dragi și, mai mult decât orice, peștilor le place să stea pe margine și să-și vadă membrii familiei uniți și fericiți.