Următoarea perioadă aduce pentru câțiva dintre nativi numeroase împliniri personale, dar și profesionale.

Prima săptâmână a lunii Iulie a început promițător pentru unele zodii. Astrele s-au așezat favorabil pentru un context neașteptat de prielnic pentru persoanele născute sub aceste semne zodiacale.

Capricorn

După multă muncă, vine acum și răsplata. Acești nativi au traversat o lună de foc în iunie. Epuizați, dar cu fondul de economii pe plus, Capricornii au parte de relaxarea la care visau cu ochii deschiși luna trecută. Pe plan personal, se bucură de toată dragostea și atenția celor apropiați, poate mai multe ca niciodată.

Berbec

Nativii Berbec s-au confruntat cu lipsuri financiare însă au ținut această situație doar pentru ei. În general aceștia nu vor deloc să își împărtășească problemele personale cu cei din jur. Din dorința de a-și proteja partenerii de viață preferă să nu le arate niciodată partea grea a lucrurilor.  Luna Iulie începe nesperat de bine pentru ei, mai ales că vor avea parte de o sumă de bani semnificativă.

Leu

Muncitori și implicați, cei născuți în zodia Leu se gândesc mai puțin la bani. Cu toate că nu îi prioritizează, totuși beneficiază de ei din plin. Asta pentru că acordă o atenție deosebita muncii lor, iar evident, rezultatele nu întârzie să apară. Nativii Leu vor începe încă o calaborare profesională pe lângă cea pe care o au. Astfel, până la finalul verii au șanse să își rotunjească serios veniturile.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt pe punctul de accepta un nou drum profesional. În cazul lor se pot schimba multe și pe plan personal, după câteva decizii luate în această săptămână. Poate fi vorba de mutarea într-o casă nouă, un birou nou sau chiar o relație.

Săgetător

Iubiți de cei din jur, Săgetătorii încep să discearnă alături de cine vor să se lase înconjurați cu adevărat. Nativii acestei zodii au o inimă bună și sunt dispuși să ierte însă până la un moment dat.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.