Horoscop pentru zodia leu

Leii fac întotdeauna ceea ce vor și nu țin cont de părerile celor din jur. Mereu sunt asumați și le place și trăiască viața după propriile reguli. Acest lucru se observă și atunci când vine vorba de planul sentimental, căci nativii în zodia Leu nu țin cont de anumite reguli sociale impuse, și acționează întotdeauna după propriile instincte. Cu toate acestea, ei pot deveni poate discreți în momentul în care simt că liniștea lor sau teritoriul pot fi încălcate de cineva din exterior. De asemenea, chiar dacă, în general, un nativ în zodia Leu este foarte dezinvoltă și abordează aproape orice subiect cu oricine, atunci când vine vorba de genul de persoane de care se simt atrași cel mai mult, ei bat pasul pe loc.

Simt o atracție față de persoanele care sunt mult mai mature decât ei. Acest lucru este valabil mai ales în cazul persoanelor de sex feminin. Acestea simt nevoia unui bărbat care să fie capabil din toate punctele de vedere și să toate ofere o perspectivă în viață și siguranță de care au nevoie.

Zodiile care își doresc întotdeauna parteneri de viață mai în vârstă

Horoscop pentru zodia Rac

Nativii în zodia rac sunt adepții provocărilor. persoanele mai mature, întotdeauna au reprezentat un subiect de interes pentru raci. Ei sunt de părere că pot fi fericiți în plan sentimental numai în cazul în care au lângă ei o persoană cu o mai multă experiență de viață. Faptul că se îndrăgostesc de persoane mai mature decât ei este la ordinea zilei și pare că se descurcă minunat în astfel de condiții.

Este bine știut faptul că în zodia Rac sunt persoane foarte înțelepte, echilibrate și e adevărat faptul că se maturizează cu o mai multă ușurință față de cei din jurul lor. Nu se tem de astfel de provocări ci, mai mult decât atât, consideră că este o normalitate să aibă relații cu persoane mai mature decât ei.