Fidelitatea în relații este o trăsătură pe care nu multe persoane o au. Iar cei care înșală au scris chiar și în stele acest lucru. Există 3 zodii care își înșală partenerii mai des față de restul. 

Zodiile care înșală mereu într-o relație

Într-o lume în care tentațiile sunt la fiecare pas, fidelitatea a devenit ceva tot mai rar. Relațiile se destramă după ce unul dintre parteneri a căzut în ispită și a înșelat, iar acest lucru poate fi prezis și în stele.

Dintre cele 12 semne ale zodiacului, 3 sunt predispuse să aibă o aventură amoroasă.

Relațiile lor nu durează niciodată mult, căci nu pot rămâne dedicați aceleiași persoane.

Gemeni 

Gemenii sunt recunoscuți pentru natura lor duală și schimbătoare. Atracția față de noutate și aventură îi face să fie predispuși la infidelitate.

Acești nativi au o sete de cunoaștere și de experiențe variate, iar acest aspect poate duce la dificultăți în menținerea loialității într-o relație.

Însă, este important de menționat că nu toți Gemenii sunt infideli; mulți dintre ei își pot gestiona impulsurile și pot avea relații de lungă durată și stabile.

Leu 

Leii au o personalitate puternică, carismatică și atrăgătoare. Acești nativi sunt adesea în centrul atenției și își doresc să fie adulați.

Cu toate acestea, această nevoie de validare și de apreciere poate duce la situații în care Leul devine tentat să caute confirmări în afara relației sale.

Mai ales atunci când se simt neglijați sau subapreciați în relație, aventurile lor extraconjugale pot fi motivate de dorința de a-și hrăni ego-ul și de a se simți apreciați în mod constant.

Săgetător

Săgetătorii sunt ghidați în viață de dorința lor de aventură și explorare, atât în plan fizic, cât și emoțional.

Acești nativi se pot simți constrânși într-o relație prea rigidă și pot căuta experiențe noi pentru a-și satisface nevoile de libertate.

Pentru ei, aventurile extraconjugale oferă oportunitatea de a experimenta laturi ascunse ale lor înșiși.