Acești nativi sunt în stare de acțiuni pe care nu ți le închipuiai vreodată că cineva le-ar pune în practică

   Din nefericire, banii joacă un rol esențial în viețile tuturor. Indiferent de poziția socială, aceștia tind să ne guverneze viața tot mai mult. De altfel, contextele socio-economice care se crează ca acum ne induc și mai mult ideea că trebuie să alergăm întodeauna după ceva mai mult.
Persoanele născute sub anumite semne zodiacale sunt capabile să trădeze prietenii doar de dragul câștigurilor.

Taur

Echilibrați și loiali de la distanță, nativii Taur sunt absolut dependenți de bani. Nu pot trăi decât la un anumit nivel, iar pentru a-l obține sunt capabili de orice.

Dacă ai aproape un nativ Taur cu siguranță ai întâlnit contexte în care și-a evidențiat oportunismul. Persoanele născute în zodia Taur sunt dispuse oricând să lase în urmă o prietenie sinceră, dacă alături de acest gest se aleg cu o remunerație financiară.

Gemeni

Unii dintre nativii Gemeni pot părăsi persoana iubită dacă statutul financiar al acesteia nu este cel pe care l-au visat. Sunt obișnuiți să li se ofere un confort moral și financiar, iar acest lucru îi transformă total.

Nu te aștepta de la o persoană născută în zodia Gemeni să îți sară în ajutor dacă ai  nevoie de bani. Acești nativi preferă să ia poziția indiferenței în fața tuturor încercărilor celor din jurul lor. Când vine însă reversul medaliei, lecția va fi cu siguranță una dură.

Citește si

Trei zodii vor trăi cea mai frumoasă perioadă. Care sunt cei mai norocoși nativi

Fecioară

Nativii Fecioară sunt experți în a face bani, iar pentru a ajunge cât se poate de sus vor călca și pe cadavre. Aceste zodii îți pot oferi o prietenie loială și sinceră însă până la un punct. Când vine vorba de bani, orice câștig în plus îi determină să își schimbe comportamentul. Nu au timp de lamentări și nu va funcționa în cazul lor nici o încercare de a le deschide ochii.

Pe plan amoros, nativii Fecioară te copleșesc însă cu sentimentele lor puternice.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.