Mai sunt doar câteva zile până când ne puteam bucura de vară. Luna iunie este aproape și cu toții așteptăm vara. Însă există și trei ghinioniști care nu vor avea parte de un început prea bun. Se pare că astrele nu sunt favorabile pentru Berbeci, Balanțe și Pești. Nativii din cele trei semne zodiacale traversează o perioadă mai dificilă.

1. Berbecii vor rămâne singuri la început de vară

Nativii din această zodie sunt extrem de entuziasmați de venirea sezonului cald. Aceștia și-au făcut deja planuri de vacanță și așteaptă cu nerăbdare concediul, însă vor avea parte de surprize neplăcute. Deși ei și-au făcut planurile au uitat să le comunice intențiile lor și celor apropiați. Astfel, s-ar putea trezi singuri în vacanță.

Berbecii trebuie să țină cont de faptul că nimeni nu le poate citi gândurile și nu ar strica să fie mai comunicativi. În ultima perioadă au muncit destul de mult și au uitat să mai țină legătura cu cei apropiați.

Zodiile care au început de vară greu. Cei trei ghinioniști care o să verse lacrimi în luna iunie

2. Balanțele trec printr-o perioadă proastă

Balanțele au avut o perioadă destul de proastă în ultima vreme. Nativii acestei zodii se simt uitați și neîndreptățiți și nu vor ieși din conul de umbră nici în luna iunie. Cu toate aceste nu trebuie să își piardă răbdare pentru că soarele va răsări și pe strada lor începând cu luna iulie.

De asemenea, balanțele trebuie să fie atente la cei din jurul lor. Faptul că nu se simt prea bine îi face să fie destul de morocănoși, iar apropiații nu le înțeleg atitudinea. Nu ar strica mai multă comunicare.

3. Peștii au parte de numeroase schimbări

Începutul de vară aduce numeroase schimbări pentru Pești, fapt ce îi va debusola pe moment. Se anunță o schimbare în viața profesională, iar asta îi destabilizează. Însă, schimbarea este bine venită, chiar dacă acum totul li se pare ciudat și încearcă să se opună, vor realiza în curând cât de benefic a fost totul.

Jumătate verii la va aduce, în sfârșit, liniște, vor scăpa de tensiune și se vor bucura de schimbare. Nativii ar trebui să fie mai deschiși și mai încrezători.