Te-ai gândit că poți fi chiar tu acela care deține aceste puteri paranormale? Rămâi aici și parcurge întreg articolul pentru a afla dacă ai aceste capacități

În astrologie, anumite zodii au mai multă energie „paranormală” decât celelalte și mai multă putere de intuiție. Ați avut vreodată vise ciudate, care ulterior au devenit realitate sau ați primit semne că ceva se întâmplă, iar apoi chiar s-a întâmplat? Ei bine, iată care sunt zodiile ce dețin puteri paranormale. 

Leul deține puterea energiei sexuale

Leii au o energie pe care atunci când o emană, pot controla oamenii din jurul lor, în cazul în care se folosesc de senzualitatea și sexualitatea lor. Puterea lor este potențarea energiei sexuale. De obicei, astrologii te sfătuiesc să nu te pui cu un leu sau să concurezi cu el într-un anumit domeniu, căci te va stoarce te puteri și tot el va ieși în față.

Taurul are darul de a vindeca

Taurii au în general puterea de a vindeca nu doar propriile suferințe, ci și pe ale celor din jurul lor. Acești nativi nu se numără printre cei mai sinceri și corecți oameni, însă au puterea de a te distruge și de a te vindeca în același timp. Energia pe care o emană este de-a dreptul copleșitoare!

Capricornul are mari datorii karmice

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal au datorii karmice destul de mari. Prin urmare, aceștia au trecut prin multe vieți anterioare. Puterea lor este retromemoria. De exemplu, dacă în urmă cu câțiva ani ai vrut să-i spui ceva unui capricorn, dar ai amânat până acum, el va știi deja că tu ai făcut asta și ceea ce voiai să-i spui atunci. Simt și trăiesc orice lucru, chiar dacă nu s-a întâmplat în această viață.

@zodiacooll Tu care crezi ca e cea mai interesanta putere? #zodiawho #fyp #foryou #foryoupage ♬ sunet original – Zodiacool

Gemenii pot comunica cu spiritele

Gemenii pot primi mesaje din alte sfere. Puterea lor este comunicarea cu spiritele. Acești nativii sunt deja celebrii pentru intuiția lor puternică. Gemenii nu pot fi păcăliți, ba chiar îți pot citi gândurile aruncându-ți doar o singură privire.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.