Nouă săptămână vine cu vești extrem de bune pentru câteva zodii.

Se pare că astrele și-au ales preferații pentru următoarele șapte zile. Următoarea perioadă se anunță extrem de bună pentru câteva semne zodiacale, care vor da uitării problemele financiare, mai ales dacă au trecut prin mai multe momente dificile, la capitolul bani. Iată despre ce nativi este vorba. 

Berbec

Printre preferații astrelor se numără și nativii Berbec. Ei sunt cei care încep săptămână cu dreptul, având noroc la capitolul bani. Astrologii spun că există mari șanse să fie promovați la locul de muncă, după ce au muncit mult pentru visurile lor. Ei bine, unul dintre lucrurile pentru care au depus eforturi este reprezentat de starea materială, care începe să se îmbunătățească, iar luna octombrie vine cu vești la fel de bune.

( CITEȘTE ȘI: Zodia care va primi o moștenire la începutul lunii octombrie. Ziua cea mare e foarte aproape! )

Zodiile care au noroc la bani, la începutul săptămânii. Nativii „răsfățati” de astre pe plan financiar
Pexels

Rac

Același lucru se poate spune și despre nativii Rac. Extrem de atenți cu banii lor, rar îi vei vedea cheltuindu-și finanțele pe lucruri inutile. Doar că, de data această, ei trec printr-o perioadă benefică la capitolul bani. Sunt muncitori, iar acest lucru se reflectă în rezultatele pe care le vor înregistra la începutul săptămânii. Astrologii îi sfătuiesc să se gândească la ideea de a investi banii, dar abia după data de 2 octombrie, Mercur fiind retrograd până la această dată.

Capricorn

Și nativii Capricorn stau bine la capitolul bani. La fel ca Racii, sunt extrem de atenți la cum își gestionează bugetul și nu îi vedea vreodată să se plângă că au rămas lefteri. Se pare că astrele le-au pregătit mai multe surprize pe acest plan, ceea ce îi determina să își facă planuri pentru următoarele luni. Și ei sunt foarte muncitori, încât nici măcar vara nu s-au putut bucura de concediu. Motivul? Starea financiară este mai importantă decât orice, chiar mai importantă decât momentele de relaxare.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.