Zodiile din triada de Foc sunt cele mai norocoase în luna care tocmai se pregătește să înceapă. Alături de Berbec, sunt Leul și Săgetătorul. Ei vor fi ghidați în penultima lună din an.

Berbec – noroc în afaceri

Nativul născut sub semnul zodiacal al Berbecului are cea mai mare încredere în el și în acțiunile sale în luna noiembrie. Deși au momente când devin dinamici și impulsivi, acești nativi vor reuși să își controleze atitudinile. Astfel, se anunță o perioadă extrem de benefică din toate punctele de vedere. Cel mai mare noroc îl vor avea la aspectul financiar. Vi se propun noi afaceri și noi proiecte care vă vor aduce numai beneficii. Înainte de luna decembrie este recomandat să investiți mai mult în afacerile de viitor, pentru a avea și economii.

Leu – noroc în iubire

Regele zodiacului, semn de Foc de altfel, are tendința de a deveni puțin egoist în prima parte a lunii noiembrie. Cu toate acestea, în viața voastră pare să apară o altfel de persoană, față de cele de până acum. Este vorba despre acel gen de persoană care aduce numai pozitivism și energie debordantă. Astfel, veți ajunge să vă îndrăgostiți extrem de ușor și vă dați seama că meritați să aveți un astfel de noroc.

Zodiile care au cel mai mult noroc în noiembrie. Eşti pe listă?

Săgetător – noroc de schimbare

Nativul născut în zodia Săgetător are mare noroc de schimbări în luna noiembrie. Vă apar în cale foarte multe oportunități în plan social și familial. Oameni noi, locuri noi și activități și mai noi vă vor schimba unele percepții despre viață. Este o lună în care vă decideți să vă schimbați căminul sau chiar locul de muncă. Cel mai bine, spus astrele, este să nu luați decizii pripite înainte de a cere sfatul celor dragi.