Cu siguranță dacă nu te numeri printre ei, ai în jurul tău oameni care trăiesc viața așa cum își doresc, de multe ori ca pe o competiție în urma căreia au mereu de câștigat.

Sunt dornici de senzații tari și experiențe nemaiîntâlnite, în care se aventurează cu tot curajul fără să țină cont de nimic. În funcție de zodiile lor poți repera ușor care sunt apropiații tăi care au astfel de porniri.

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță nu trăiesc după reguli sau limite, ci iau totul așa cum vine. Sunt gata să plece în secunda următoare într-o călătorie fără să țină cont de alte responsabilități sau să își cheltuie ultimii bani pe o seară în oraș alături de prieteni.

Balanțele îți vor spune franc în față că nu dau doi bani pe opinia ta, chiar dacă aceasta are la bază de fapt grija vizavi de ele.

Gemeni

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt guvernate de Mercur, planetă asociată cu rapiditatea. Acești nativi vor totul, pe repede înainte și nu sunt dispuși să negocieze nimic. Sunt capabil să fie multitasking, având mai multe ocupații din care neapărat trebuie să iasă și bani.

Chiar dacă știu că riscă totul, aceștia pot arunca cu toate economiile pe lucruri materiale doar pentru a părea puternici în fața celorlalți. Sunt acceptați și înțeleși cu greu de partenerii lor, având în vedere că au aceste obiceiuri deloc benefice relației.

Leu

Acaparanți de-a dreptul cu cei a care țin, nativii acestei zodii se aruncă în diverse situații chiar dacă îi trag și pe ceilalți după ei.Pentru persoanele născute în această zodie, timpul este cel mai mare dușman, iar din acest motiv fac totul contra cronometru.

Pentru Lei nu există „prea periculos”, „prea departe”, sau „imposibil”. Datorită acestor caracteristici în relațiile de prietenie, Leii sunt dispuși să dea totul fără să aștepte în schimb decât recunoștință.