Acești nativi se bucură din plin de luna Decembrie

Printre semnele zodiacului se regăsesc câteva de-a dreptul pasionate de perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Zodiile pasionate de spiritul Crăciunului nu ratează nimic din ceea ce le umple sufletul de bucurie legat de acest context.

Zodiile care adoră Crăciunul – Gemeni

Nostalgici din fire, acești nativi așteaptă cu mare nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt dependenți de a depăna amintiri legate de modul în care petreceau sărbătorile de iarnă în copilărie și orice detaliu despre Crăciun este o reală plăcere pentru ei.

Nativii Gemeni trăiesc aparte această sărbătoare. Nu se bucură de cadouri ci de spiritul Crăciunului în cel mai pur sens. Asemenea unor copii mari, cei născuți în această zodie trăiesc la intensitate maximă luna Decembrie.

Social media

Leu

Nativii Leu iubesc perioada sărbătorilor de iarnă, dar au totodată o urmă de tristețe în suflet. Un eveniment dureros petrecut în trecut în preajma Crăciunului le revine an de an în memorie. Deși sunt înconjurați de cei dragi și pare că nu le lipsește nimic, totuși, golul din inima lor pare că nu poate fi umplut de nimeni și nimic. Zodiile care iubesc perioada Crăciunului au o emoție aparte ori de câte ori zăresc un decor tematic.

Zodiile care adoră Crăciunul – Scorpion

Dacă vrei să vezi cum arată cu adevărat o persoană pasionată de decorațiuni și detalii „crăciunistice”, în mod sigur, nativii Scorpion sunt un exemplu elocvent. Încă din copilărie, aceștia sunt de-a dreptul fascinați an de an de perioada sărbătorilor de iarnă. Nu ezită să cheltuie banii pe noi și noi obiecte de decor legate de Crăciun. Aceste lucruri mărunte le aduc celor născuți sub semnul Scorpionului, bucurii nemăsurate.

Săgetător

Printre zodiile de-a dreptul fascinate de sărbători se numără și cei născuți în zodia Săgetător. Cu bucuria de copil veșnic în suflet, nativii Săgetători adoră să ofere cadouri mai multe decât să primească. Astfel, pe parcursul lunii Decembrie au un adevărat maraton de găsit cadouri pentru cei dragi.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.