Chiar dacă ești un Scorpion pasional, un Leu loial sau un Berbec încăpățânat, fiecare semn zodiacal își are propriile însușiri ale personalității care îl separă de restul. Cu toate astea, știai ca există o zodie, în particular, care are mai multe șanse să devină miliardar.

Această afirmație poate părea ieșită din comun, însă un nou studiu este gata să ne demonstreze contrarul. Aparent, există statistici care demonstrează faptul că anumite zodii sunt mai comune în rândul miliardarilor decât altele.

Studiul despre care vorbim a analizat data de naștere a celor mai bogați 250 oameni de pe planetă, conform topului anual realizat de revista Forbes.

Aparent, s-a descoperit faptul că cei mai mult miliardari sunt născuți sub zodia Balanței. Așadar, dacă ești Balanță și crezi în horoscop, veștile pe care tocmai le-ai primit sunt fenomenale! Înseamnă că ai șanse foarte mari să devi miliardar!

Pentru a oferi și date exacte, exista 27 de miliardari născuți în zodia Balanței. Printre aceștia se numără Ralph Lauren, Ștefan Persson și Alice Walton.

Zodii care au cea mai mare șansă să devină miliardari în această viață

Urmează îndeaproape apoi zodia pești, cu 22 de miliardari. Aici avem personalități precum Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell.

Racii și taurii nu se lasă nici ei mai prejos. Se pare că aceste zodii sunt destinate și oamenilor foarte cunoscuți, deoarece aici îi întâlnim pe Elon Musk sau Mark Zuckerberg.

În cazul în care vă întrebați care este zodia celui mai bogat om din lume, avem aceste informații pregătite. În 2020, numărul 1 în topul Forbes este Jeff Bezos, proprietarul Amazon. Miliardarul este născut sub zodia Capricornului.