Mercur retrograde afectează viața mai multor persoane, indiferent de zodia în care sunt născute. În aceaste zile, cu siguranță am observant o schimbare în jurul nostru și în relațiile pe care le avem cu cei din jurul nostru. Astrele au o supriză pregătită însă pentru persoanele născute într-o zodie de apă.

O iubire din trecut, o persoană cu care au avut o conexiune puternică, va reveni în viața Racilor. Majoritatea dintre ei nu au reușit să materializeze emoțiile și chimia puternică pe care au avut-o într-o relație, iar acum vor relua această poveste.

Racii vor începe un nou capitol al vieții lor. O poveste de dragoste neterminată va bate la ușa lor

pixabay

Cu siguranță multe persoane născute în zodiac Rac au resimțit o energie puțin mai diferită în ultimele zile. Fie în gândurile sau în visele lor și-a făcut apariția o persoană din trecutul lor, fie au primit mai multe semne din partea Universului. Cert este faptul că acum bănuielile pe care le au avut se vor materializa.

Undeva în trecutul lor, Racii au resimțit sentimente puternice pentru o persoană pe care au considerat-o specială. La acel moment, planetele nu s-au aliniat.

Fie că erau deja implicați într-o altă relație sau teama lor era prea mare, au renunțat la a continua acea conexiune.

Astăzi însă este ziua în care vor mai avea o șansă. Sentimentele și amintirile au revenit și sunt puternice, încât există șanse foarte mari să caute persoana respective. Atât timp cât vor renunța la temeri și vor face primul pas, norocul va fi de partea lor.

Deși mult timp au încercat să nege sentimentele pe care le-au avut, au crezut că este ceva trecător și vor dispărea. Ei bine, acestea s-au accentuat pe zi ce trece și acum sunt mult prea intense. Astrologii le recomandă să nu mai stea pe gânduri și să își asculte instinctul. O poveste frumoasă de dragoste se poate naște.