Vărsătorul este zvăpăiatul zodiacului. Liberi în gândire și cu un comportament nonconformist, au un stil diferit de a acționa. Din păcate însă, chiar dacă nu îi va veni să creadă, va avea parte de multă suferință în acest weekend.

Nativul Vărsător va primi o veste total neplăcută și neașteptată în acest weekend, care îi va zdruncina întreaga liniște. Karma își va face apariția, încât va fi părăsit de persoana iubită. Este o despărțire Karmică, încât Vărsătorul trebuie să plătească pentru o greșală din trecutul său. Cei născuți în acestă zodie nu suportă ca cineva să renunțe la ei.

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o despărțire, la sfârșit de săptămână

Vărsătorii nu sunt obișnuiți cu veștile triste și fac parte din cuceritorii zodiacului. Ei nu sunt niciodată obișnuiți și mulțumiți cu ceea ce au lângă ei. Tot timpul au tendința de a căuta mai mult decât au, dar vor să păstreze și ceea ce au acasă. Au propriile reguli și principii după  care își organizează viața. Sunt independenți și destul de discreți, încât nu sunt mulți cei care știu ce se întâmplă în viața unui Vărsător.

pixabay

În acest weekend însă, vor avea parte de surpriza vieții lor. Desigur, nu va fi una plăcută, încât persoana cu care sunt împreună îi va părăsi. Vărsătorul plătește pentru un rău făcut în trecut. Indiferent dacă a părăsit subit fără să dea vreo explicație sau a înșelat, acum va trăi și el aceleași sentimente. Din păcate pentru ei, rolurile se vor inversa.

Vărsătorul va fi în aceași situație în care a fost persoana pe care a părăsit-o în trecut. Această relație pe care o au în prezent este una karmică, pentru a-i oferi o lecție. Își va da seama de asta atunci când va avea o revedere neașteptată cu fostul sau fosta. Îi va apărea în cale la scurt timp după despărțirea de utlimul partener.