Ghiniounul îi va urmări pe trei nativi în acest weekend. Cu toții vor primi vești proaste, ce îi va scoate din zona de comfort. Despre ce nativi este vorba?

Zilele de weekend din această săptămână vor fi umbrite de ghinion pentru Berbeci, Lei și Săgetători. Chiar dacă aceste zodii au cel mai mut legătură cu starea de spirit și determinarea, weekend-ul acesta nu vor avea noroc deloc.

Nativii născuți în aceste zodii sunt obișnuiți să ofere afecțiune și energie. Însă, în aceste două zile, ei vor fi umbriți de aspectele lor negative și anume egoism, stare de nervi și lipsă de energie.

social media

Zodiile care vor fi ghinioniste weekend-ul acesta

1. Berbec

Cei născuți în această zodie vor fi foarte afectați de tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia vor primi o veste proastă chiar în acest weekend. Este recomandat ca nativii din această zodie să nu pună la suflet tot ce aud, mai ales când vine vorba de reproșurile primite de la alți oameni.

2. Leu

Nativii din zodia Leu vor trebui să se pregătească psihic pentru acest weekend. Ei vor întâmpina probleme destul de majore în acest weekend dacă nu vor avea grijă de banii lor. În aceste două zile de weekend, nativii născuți în zodia Leu vor primi o veste proastă în legătură cu investițiile lor.

Este recomandat ca Leii să scoată portofelul din buzunar doar dacă au nevoie să facă o investiție urgentă.

3. Săgetător

Nici Săgetătorii nu vor scăpa de ghinion în acest weekend. Ei vor avea ghinion în ceea ce privește iubirea. Nativii născuți în această zodie vor trebui să repare tot ce au stricat de-a lungul relației. În caz contrar, ei vor avea parte de o veste foarte proastă, care le va strica weekend-ul pe deplin.

Pe de altă parte, cei care vor să-și găsească un partener de cuplu, nu ar trebui să încerce în acest weekend să închege o relație. De asemenea, ei vor avea parte de vești la fel de proaste.