Starea ta de spirit s-ar putea să fie foarte proastă în această lună

Ai trecut prin multe în ultima vreme. Faptul că ai ajuns până aici spune atât de multe despre puterea ta și despre ceea ce ești capabil să realizezi.

Sezonul Vărsător este aici și a fost o verificare serioasă a realității. Saturn – planeta karmei și a consecințelor – a avut degetul mare asupra ta. Adăugând presiune asupra situației tale și forțându-te să fii la înălțime. Și dacă ești una dintre zodiile ghinioniste care va avea cea mai proastă lună, mai ai câteva provocări în față.

Berbec

Zodia care va pierde o persoană dragă în luna februarie. Durerea și lacrimile vor fi de nedescris
Pixabay

Deși relația ta poate părea solidă la suprafață, pot exista câteva crăpături pe fațadă. Relațiile nu sunt perfecte, dar luna aceasta s-ar putea să te împaci cu ceea ce a depășit limita. Energia dintre tine și altcineva devine din ce în ce mai intensă.

Și, pe măsură ce aprofundezi situația, s-ar putea să descoperi un adevăr pe care nu l-ai observat niciodată înainte. Dacă poți lucra pentru a depăși această problemă, ți-ar putea consolida parteneriatul dincolo de credință.

Dar dacă ai trecut peste asta, nu te simți rău că ai renunțat. Are loc o transformare și ceva trebuie să se termine înainte ca altceva să poată începe. Așa că acceptă noi începuturi, acordă-ți timpul necesar pentru a plânge și apoi începe ceva nou.

S-ar putea să te împaci cu unele dintre temerile tale cele mai profunde. Toată nesiguranța care îți scad încrederea în sine s-ar putea să le ridice capetele urâte, ridicând volumul gândurilor tale negative. Cu toate acestea, pe măsură ce gândurile pozitive devin mai puternice, cele begative s-ar putea să-și piardă puterea.

De fapt, a vorbi simplu despre ceea ce ți-e frică poate fi incredibil de eliberator. Pentru că auzindu-l rostit cu voce tare poate rupe vraja pe care o deține asupra ta. Și dacă ești dispus să ignori acea frică și să o învingi, s-ar putea să descoperi că te întărește dincolo de orice credință.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.