Din păcate, vara nu va fi perioada cea mia bună pentru o zodie.

De cele mai multe ori, mâncarea înseamnă fericire pentru multe persoane. Doar că pentru una dintre zodii, vara nu se anunță prea bună din acest punct de vedere. Cu siguranță, vrei să arăți ca-n reviste atunci când mergi pe plajă, doar că una dintre zodii nu este prea norocoasă pe acest plan. Cumpătarea este cuvântul cheie, întrucât tendința este de a mânca mai mult, și mai ales, nesănătos. Iată care este zodia pe care astrele o avertizează să fie mai atentă la dietă.

Zodia Balanță, mai puțin norocoasă

Cu toții visăm la trupuri de invidiat atunci când vine vorba de sezonul cald, moment în care fiecare dorește să impresioneze cu o siluetă perfectă. Doar că nativii Balanță nu sunt cei mai avantajați din acest punct de vedere. Chiar dacă echilibrul este cuvântul care descriu personalitatea acestor nativi, ei bine, Balanțele vor cam uita de acest lucru.

Nici contextul nu este prea favorabil. În ultima perioadă, foarte multe lucruri s-au schimbat în viața ta, iar acest lucru te-a derutat extrem de mult. Din păcate, nativii zodiei Balanță au șanse mari să se îngrașe tocmai înainte de sezonul cald, când își doreau să facă ravagii pe plajă.

Zodia care va pierde lupta cu kilogramele. Vara asta va fi un adevărat coșmar pentru ea
Pixabay.com

Având în vedere schimbările apărute în viața ta în ultimele luni, Balanțele se refugiază în activități nu neapărat bune. Printre acestea, se numără și savuratul unor preparate care nu sunt deloc potrivite atunci când ții dietă.

Ceea ce trebuie precizat este faptul că Balanțele preferă dulciurile, așa că ai face bine să stai departe de ciocolata din frigider. Știm, ciocolata aduce fericire, dar și calorii în plus. Așa că, mare atenție la alimentație în perioada imediat următoare pentru a putea avea silueta la care tot visezi de ceva timp.

Momentele de singurătate ale nativilor Balanță îi determină mai degrabă să își înece tristețe în dulciuri. Deci, nu te lasă condusă de emoții, dacă vrei să impresionezi cu silueta ta.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.