Experții în astrologie au separat zodiile obraznice de cele cuminți, tocmai la timp pentru sezonul sărbătorilor. Astfel, s-a aflat care este cea mai ghinionistă zodie în această perioadă. Racii vor fi părăsiți chiar de Sfântul Nicolae!

Racul este reprezentat de simbolul crabului. Acesta reprezintă dorința lor constantă de a se retrage în siguranța cochiliilor exterioare pentru a-și proteja miezul interior sensibil. Însă atunci când se îndrăgostesc, se deschid precum o carte și uită să își mai păzească spatele de posibile dezamăgiri.

Moș Nicolae vine cu o veste proastă pentru Raci

Zodia care va fi părăsită în ziua de Moș Nicolae. Toate planurile de Sărbători se vor duce pe „apa sâmbetei”!
Pixabay

Acest semn emoțional este guvernat de lună, care vorbește despre instinctele lor materne și natura nostalgică. Deoarece Racii sunt semne cardinale, ei sunt binecuvântați cu o forță sentimentală profundă. Au un talent pentru a crea medii în care sentimentele pot ieși la suprafață și vulnerabilitatea poate domni. 

Trăsăturile romantice ale Racului îi fac unii dintre cei mai devotați și blânzi parteneri ai zodiacului. Sunt protectori față de sentimentele lor și nu se deschid cu ușurință față de ceilalți. Însă, odată ce o fac, nu știu să mai dea înapoi și ajung să fie părăsiți pe nepusă masă.

Zodia care va fi părăsită în ziua de Moș Nicolae. Toate planurile de Sărbători se vor duce pe „apa sâmbetei”!
Pixabay

Sensibilii Raci vor trăi momente greu de depășit

Anul acesta de Sfântul Nicolae se anunță o dimineață catastrofală pentru nativii zodiei Rac. În loc de dulciurile din ghetuțe, s-ar putea să găsească un mesaj de despărțire de la partenerii lor. Nu știm ce i-a determinat să îi părăsească chiar în această perioadă frumoasă a anului, însă sărbătorile Racilor se vor duce pe „apa sâmbetei”.

Racii sunt printre cele mai implicate zodii în dragoste și suferă enorm. Pentru că sunt creaturi de apă, ei își pun toată încrederea în parteneri și sunt orbi în fața dragostei. Racii au tendința de a trăi în amintirile lor, așa că s-ar putea să simtă melancolie cu privire la relațiile din trecut, chiar și mult după ce s-au terminat.