Zodia care va da lovitură în luan august este Scorpionul. Chiar dacă acești nativi au pus pe liber toate proiectele în care erau angrenați, apare soarele și pe stradă lor. Oportunitatea de a câștigă mai mulți bani le bate la ușa, iar aceștia nu trebuie decât să așeze cărțile favorabil.

Reclamă

Zodia Scorpion încheie alianța care le aduce succesul

Zodia va fi urmărită de semnul succesului după 22 iulie, când se vor ivi negocierile care trebuie speculate. Scorpionii au tendința de a analiză în detaliu și de a răstălmăci totul îaninte de a lua o decizie. De această dată, șansă este unică și poate fi pierdută în orice moment dacă îi găsește ”prea gânditori”. Oportunitățile de a face bani vor dura până la finalul verii, însă rezultatele vor fi vizibile până la finalul anului. Zodia cu cel mai mare noroc la bani în august este pe cale să câștige bani însă va pierde prieteni. Astrologii au avertizat în acest sens două dintre zodiile de apă. Asta pentru că vor fi tentați să reia discuții acre nu le-au fovoritizat contextul social în urmă cu ceva timp. Dacă vor îngropa securea razboiuului acești nativi au toate șansele să aibă un sezon estival liniștit în anturajul lor.

Zodia Scorpion da lovitura in afaceri

Reclamă

Racii și Taurii pot pierde sume mari

dacă zodia Scorpion este trumfatoare în această vara, racii și taurii sunt predispuși să piardă o suma destul de considerabilă.. Totul pentru că se vor aventură cu mult curaj în afaceri neprofitabile. În cazul lor, astrologii sunt de părere că trebuie să cantareasca foarte bine fiecare gest. Viață socială și relațiile amoroase susținute de tandemul Marte-Venus sunt însă productive pentru Berbeci și Gemeni. Anul 2020 a fost anunțat și de către numerologi, încă de la început că fiind unul cu suișuri și coborâșuri. Totul va reveni la normal menționau aceștia la începutul anului 2021.