Conform astrologilor, una dintre zodii va avea parte de multe neplăceri în următoarele luni. Nici magia sărbătorilor de iarnă nu le va aduce prea multă bucurie, mai ales că se vor confrunta cu mai multe probleme. De aceea, astrologii îi sfătuiesc să fie mult mai atenți la activitățile în care se implică în perioada următoare, dar și la ceea ce spun. Pot ajunge să își rănească oamenii dragi, dar și colegii de muncă. 

Gemeni

Nativii Gemeni, căci despre ei este vorba, vor avea parte de multe situații care le vor da planurile peste cap. Se pare că lucrurile continuă în același mod și în perioada sărbătorilor. Cu toate că își vor dori să se bucure de câteva momente de relaxare și de compania celor dragi, astrele au alte planuri cu acești nativi.

( CITEȘTE ȘI: Zodiile care se vor confrunta cu probleme de sănătate, în luna octombrie. Nativii urmăriți de ghinion la acest capitol )

Zodia care va avea sărbători de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor! Pixabay

Nici pe plan profesional nu o vor duce mai bine. Este posibil ca unii nativi să fie nevoiți să se gândească la un alt loc de muncă, după mai multe neînțelegeri cu superiorii. Nu este pentru prima dată când nativii Gemeni trec prin astfel de momente mai dificile. Nici în lunile de vară, dar nici până la finalul anului, nu vor avea parte de prea mult noroc.

Urmăriți de ghinion sunt și la capitolul sănătate. Vechile probleme revin încep să le dea bătăi de cap. Starea de sănătate se poate agrava dacă vor continua să ignore anumite semnale.

Cât despre planul sentimental, încă de la începutul anului, nativii Gemeni au trecut printr-o serie de schimbări în viața personală. Fie încearcă să treacă peste o despărțire, fie sunt singuri de multă vreme, dar își doresc o relație, fericirea nu bate la ușa lor nici în lunile care vin.