Nativii unei zodii vor avea o vară pe care vor dori să o dea uitării

Cel mai mare coșmar al studenților îl reprezintă restanțele cu care pot rămâne, după terminarea sesiunii. Deși nimeni nu își dorește asta, din mai multe motive se întâmplă ca nu toate examenele să fie promovate. Și ce poate fi mai de coșmar decât o vară în care restanțele de la facultate te împiedică să te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Din păcate, una dintre zodiile horoscopului se va confrunta cu această problemă. 

Deși sunt adevărați luptători, după cum o arată și denumirea zodiei, persoanele născute în semnul zodiacal al Leului vor avea o vară extrem de stresantă. Numărul mare de restanțe acumulate de-a lungul timpului va exercita o mare presiune asupra Leilor. Pe lângă faptul că în tot ceea ce vor face gândul le va zbura la restanțele pe care trebuie să le treacă, o mare parte din timp va fi dedicată studiului.

Leii vor avea o vară despre care nu vor dori să își amintească prea des

pixabay

Nativii Leu sunt persoane extrem de încăpățânate atunci când vine vorba de alegerile pe care le fac în viață. Urăsc să primească sfaturi și chiar dacă cineva le oferă, vor asculta din bun simț.

Sunt stăpâni pe propria viață și propriile alegeri, motiv pentru care nu vor permite altor oameni să le dicteze cursul vieții.

Cât despre studiu însă, foarte puțini Lei ajung să își dedice mare parte din timp învățăturii. Dacă ar fi după ei, examenele de la facultate nu ar trebui să fie atât de grele. Iar termenul de restanță ar fi scos din vocabular.

pixabay

Cum din păcate pentru ei acest lucru nu este posibil, singura variantă este să se pună cu burta pe carte. Nu suportă ca planurile pe care le au să le fie date peste cap de noile impedimente care pot apărea.

Tocmai din acest motiv, vor face tot posibilul pentru a scăpa de chinul și stresul restanțelor.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!