În timp ce finalul de săptămână vine cu vești bune pentru unii nativi, alții au probleme în relație. Discuțiile din ultima vreme nu fac decât să dăuneze și mai mult legăturii amoroase, iar trecutul revine în prim plan. Fie că e vorba de o relație anterioară, fie s-au acumulat frustrări care nu au fost împărtășite, acești nativi nu stau prea bine la capitolul dragoste în weekend. 

Nativii Balanță, mai puțin norocoși pe plan sentimental

Pentru acești nativi, sfârșitul de săptămână nu înseamnă deloc relaxarea, ci din contră multe discuții cu privire la relație. Deși se spune că zodia Balanță este echilibrată, ei bine, persoana iubita va reuși să îi enerveze destul de rău. Chiar dacă își ies rar din fire, unele observații ale partenerului de viață îi poate supăra. Ba chiar vor fi dezamăgiți. Va fi destul de greu să se revină la sentimente mai bune.

Nativii Balanță nu trăiesc în trecut și nici nu au regret cu privire la ce au făcut. Chiar și așa, ajung să constate că era mai bine în fosta relație, iar persoana iubită nu îi mai face fericiți. Pentru că nu își doresc să fie infideli, acești nativi vor spune direct tot ceea ce cred.

Pixabay

Chiar și așa, tot vor reuși să rănească sentimentele partenerului de viață. Deși nu le stă în fire să facă astfel de lucruri, fiind implicați atunci când se îndrăgostesc, situația îi va lua prin surprindere și pe ei, care parcă nu se recunosc. Nu știu ce este mai bine pentru ei, iar trecutul pare că intervine tot mai multe în relația actuală.

Chiar dacă nu își pierd cumpătul de multe ori, în acest weekend se vor enerva destul de tare și pot arunca vorbe pe care partenerul de viață nu le va uita prea curând. La fel e și în cazul unei iubiri din trecut, care pare să le tulbure liniștea nativilor Balanță.