Traversăm o perioadă încărcată de evenimente astrale, astfel că acestea se resimt din plin în viețile nativilor. Una dintre zodii va fi nevoită să facă față unei provocări majore ce țin de partea financiară. De altfel acești nativi nu vor sta bine nici la capitolul amoros.Zodia care are parte de probleme cu banii nu se va redresa prea curând în acest sens.

Află care este zodia care va pierde bani

Nativii Rac sunt cei care întâmpină probleme financiare majore în perioada ce urmează. Astrele nu se vor așeza favorabil pentru aceste zodii, iar din acest motiv cumpenele nu-i vor ocoli.

Este posibil ca Racii să fie nevoiți să plătească datorii mai vechi pe care nu le-au făcut singuri. De altfel, o cheltuială neprogramată legată de locuință sau mașina personală le poate da starea financiară peste cap. Deși după intrarea în noul an nu aveau deloc motive să se plângă, acum au.

Această zodie are toate șansele de a se redresa pe plan financiar abia la început de primăvară. Este ideal ca până atunci să cântărească în detaliu orice investiție sau plată pe care o vor face.

Probleme mari pentru zodia Rac vor fi și în sfera dragostei. Ies la iveală situații neprevăzute în relația de cuplu. Modul în care acestea sunt gestionate de partenerii lor, le vor crea nativilor Rac o imagine distorsionată a realității. Cel mai bine pentru ei este să stea departe de conflicte. Mai ales în această perioadă, acestea nu vor face decât să îi încarce negativ.

Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Printre norocoșii următoarei perioade se numără nativii Berbec și Capricorn. În ceea ce privește partea financiară, ambele zodii vor avea o surpriză plăcută. Vor câștiga mai mult decât se așteptau.

Banii vor continua să vină spre ei în acest an, fără maxim efort. Le vor ieși însă în cale tot felul de situații dificile. De altfel, le va fi solicitat ajutorul, iar ambii nativi nu vor ezita să îl ofere. Atăt Berbecii cât și Capricornii au calitatea de a oferi fără să aștepte ceva în schimb.