Cu siguranță vei observa asta, dacă încă nu ai făcut-o până acum

Unele semne zodiacale dau dovadă de o răbdare inimaginabilă. Ar asculta ore în șir problemele altora fără să se plictisească. Pe de altă parte, există și nativi complet grăbiți. Niciodată nu vor sta la discuții și mereu vor trage concluzii pripite. Ei nu au niciun interes de a afla realitatea, pentru că sunt de părere că dețin adevărul suprem și nimeni nu îi poate contrazice. Iată dacă te încadrezi și tu în categoria lor. 

Astrele confirmă comportamentul nativilor

De cele mai multe ori, aceste decizii luate în grabă sunt concluzii negative bazate pe dovezi puține (sau chiar deloc). Adesea, hotărârile sunt esențiale pentru noi înșine sau pentru ceilalți din jurul nostru, motiv pentru care trebuie să fim foarte atenți.

De asemenea, specialiștii în medicină au demonstrat că acestea este un obișnuit de gândire întâlnit la cei care suferă de anxietate și depresie, așadar ai putea să îți pui semne de întrebare dacă obișnuiești să tragi concluzii pripite.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii