Zodia care da lovitura săptămâna viitoare! Conturile vor fi pline!

n următoarea săptămâna astrele se vor așeza favorabil pentru nativii Săgetători. Începutul de an a fost extrem de sărăcăcios pentru ei. insa ii asteapta zile bune! Începând cu ziua de luni, belșugul poposește și în conturile lor. Astrologii vin cu vești excelente și pentru alte două zodii.

Sagetatorii, norocoși  în afaceri în iulie

Pentru Săgetători banii vor veni în următoarea perioada din toate părțile. In mod evident, pe plan profesional se vor contura proiecte ce le vor umple conturile. Dacă erau obișnuiți că fiecare câștig să fie pe termen lung de această dată acești nativi vor avea câștig din plin, rapid. Astrologii atrag atenția asupra modului în care se vor gestiona banii. Deseori Săgetători tind să se lase copleșiți de circumstanțe și astfel să aibă pierderi uriașe. Banii, imaginea, popularitata și familia sunt câteva dintre aspectele care îi vor caracteriza pe nativii săgetători în următoarea perioada. Câștigul nesperat nu vine prin prisma unor schimburi sau chiar loto ci în urma unui contract bănos. Schimbarea bruscă din viață lor va dura până la finalul lunii iulie, când vor avea timp să se odihnească și să cheltuie pentru propriul confort ceea ce au realizat.

Banii nu rămân laolaltă cu ai persoanei dragi

Dacă sagetatorii se lasă copleșiți de câștiguri și dau acces la bani nelimitat persoanei iubite, lucrurile vor sta diferit. Izul unui scandal este oricând pe cale să izbucnesca în acest sens.

 

Capricornii și Balanțele vor avea câștiguri semnificative

Planetele se așează favorabil și pentru alte două reprezentații ale zodiacului. Capricornii spun pe cale să finalizeze o înțelegere pe care o așteptau de ceva timp. în urmă acesteia banii vor veni însă încet și sigur. Balanțele cântăresc extrem de bine situația lor pe plan financiar. Se vor arunca într-un parteneriat curând. Este indicat susțin astrologii să nu investească tot ce au, ci să facă profit dintr-o cota mică.

 

Jador

Jador s-a îndrăgostit! Cine este femeia care i-a pus capac:

speak

Speak, cu gândul la Adelina Pestrițu? Gestul care o va înfuria pe Ștefania