Astăzi este cea mai așteptată zi: Black Friday la eMag. Iată câteva dintre ofertele incredibile ale companiei. 

Deși anul acesta oamenii au renunțat la cumpărăturile neesențiale, în contextul creșterii prețurilor, ziua de Black Friday este așteptată cu nerăbdare. Magazinele pun la bătaie oferte pentru produsele esențiale, fiindcă românii de asta au nevoie în momentul de față. 

În fiecare an, de „Vinerea Neagră”, oamenii își cumpără numeroase produse, din toate categoriile, la prețuri incredibil de mici, față de prețul normal. Astăzi, 11 noiembrie 2022, este Black Friday la eMag, una dintre cele mai accesate platforme.  

Ce oferte are eMag de Black Friday

Compania a făcut publice câteva dintre ofertele pe care le are în această zi. De exemplu, un ceas Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro va costa 1.799 de lei, redus de la 2.649 de lei. Va fi o reducere uriașă și la televizoare. Un televizor LG OLED, 139 cm, Smart, 4k Ultra HD va costa 3.999 de lei, redus de la 5.499 de lei.  

De asemenea, în oferta eMag de anul acesta vor fi telefoane la prețul de 350 de lei, dar și un iaht. Românii care vor să cumpere carne de porc, vor găsi 58 de tone de la producători români. Așadar, românii care vor să beneficieze de reducerile uimitoare de pe platforma de retail trebuie să se trezească cu noaptea în cap, fiindcă se vor vinde ca „pâinea caldă”.  

Ziua cea mare! Black Friday la eMAG: Care sunt cele mai neașteptate produse din ofertă
Sursa: Social media

Produsele vândute de Black Friday la eMag în 2021 

Anul trecut, electrocasnicele și electronicele au fost la mare căutare. Potrivit eMag, au fost vândute peste 40.000 de televizoare, dar și 230.000 de produse pentru casă și îngrijirea locuinței. De asemenea, au mai fost achiziționate de români 114.000 electrocasnice mici, dar și 110.300 produse de fashion. 

Retailerul va fi cu siguranță atent la reduceri anul acesta, ținând cont că anul trecut a primit o amendă uriașă de la ANPC. Potrivit Protecției Consumatorilor, în 2021, pe site nu existau informații referitoare la durata promoțiilor. Din această cauză, oamenii nu puteau verifica prețurile cele mai mici din ultimele 30 de zile.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.