Zina Dumitrescu nu are liniște nici după moarte! Ce a făcut fiul ei:

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins din viața cu un an în urmă. „Mama modei românești” și-a trăit ultimii ani din viață într-un azil. Chiar fiul ei a fost cel care a dus-o acolo, iar apoi a abandonat-o. De-a lungul timpului petrecut în azil mama Zina a fost îngrijita de directorul de acolo și de copiii ei din lumea modei: Valentina Pelinel, Dana Savuica sau Catalin Botezatu.

Pe lângă faptul că nu a fost alături de mama lui in ultimii ani de viata, Catalin nu i-a aprins o lumanare la mormant. Mai mult decat atat, baiatul creatoarei nu i-a organizat nici parastasul de un an. Barbatul nu a dat nimic de pomana pentru sufletul mamei sale, desi se lafaie in averea stransa de aceasta de-a lungul vietii.

Mama Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani. Femeia a vrut de mai multe ori sa isi puna capat zilelor. Acesta a fost si motivul pentru care a fost abandonata la azil de fiul ei. Astfel acesta a scapat de a o ingriji pe aceasta. Din acel moment, barbatul nici macar nu isi prea vizita mama si nu se mai interesa de starea ei. Acest lucru i-a produs femeii o uriasa suferinta.

Imediat ce creatoarea de moda a fost condusa pe ultimul drum, fiul său a vândut toate Zinei Dumitrescu și s-a mutat la Timișoara alături de familia sa.  De atunci nimeni nu a mai auzit de el. Mama Zina a ramas singura si dupa moarte. Fiul pe care l-a iubit sa ii aprinda macar o lumanare. De parastasul de un an nici nu se mai pune vorba. Iar daca ne amintim, nici la inmormantare nu s-a ocupat de pomana, aceasta fiind organizata de patronul aziului in care a trait Zina Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat cu Cătălin?

O prietena apropiata de Zina Dumitrescu a dat declaratii pentru impact.ro. Femeia sustine ca barbatul este un om nepoliticos si are un caracter extrem de agresiv. Mai mult, acesta nu a fost niciodata apropiat de mama lui, sustinand ca Zina îl lăsa singur prea mult timp în copilărie. Prietena Zinei a mai declarat ca femeia plangea de fericire cand o vizita fiul la azil. Femeia a mai spus ca nimeni nu mai stie nimic de el. Barbatul nu a pastrat legatura cu nimeni. Asta chiar daca prietenii Zinei si-ar fi dorit sa-i ramana alaturi si sa organizeze evenimente în cinstea creatoarei de moda.

 

ce se întâmplă vara cu virusul

Ce se întâmplă vara cu virusul? Alexandru Rafila explică totul

Arta sub călcâiul totalitar. Restaurația engleză și teatrul