De câteva luni bune, Liviu Teodorescu experimentează unul dintre cele mai frumoase roluri posibile pentru un bărbat și anume, cel de tată.

În viața artistului a apărut micuța Ecaterina, iar de atunci, totul a căpătat un nou sens. Însă, așa cum spune tradiția, Liviu și Iulia nu au mai așteptat mult și și-au botezat fiica.

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Încă de pe vremea când era în liceu, acesta formează un cuplu cu Iulia, femeia care l-a făcut fericit și care i-a dăruit cel mai frumos cadou. Cei doi și-au dat seama demult că sunt suflete pereche, așa că după ce s-au căsătorit, au decis să își ducă relația la nivelul următor.

În urmă cu doar câteva luni, în viața lui Liviu Teodorescu a apărut o nouă sursă de inspirație și anume, fiica lui. Ecaterina este cea care le pune părinților ei un zâmbet pe față în fiecare zi. Micuța este extrem de norocoasă că s-a născut într-o familie în care este extrem de iubită.

Zi mare pentru Liviu Teodorescu. Artistul și soția lui au botezat-o pe micuța Ecaterina azi
Instagram

Liviu și Iulia, emoționați la maxim

Azi, cuplul a ales să o boteze pe micuța Ecaterina, iar evenimentul a fost unul la superlativ. Slujba de la biserică a fost una extrem de emoționantă penru proaspeții părinți, iar asta s-a putut vedea pe fețele lor. Apoi, a urmat evenimentul propriu zis, într-un local cu totul și cu totul special.

Așa cum era de așteptat, Ecaterina a fost vedeta zilei. Micuța a fost în centrul atenției de dimineață până după slujbă, iar Iulia și Liviu au fost mereu cu ochii pe ea.

Liviu Teodorescu se simte mai împlinit ca niciodată de când a apărut Ecaterina în viața lui și se pare că rolul de tătic i se potrivește de minune. Momentan, acesta nu a întâmpinat probleme mari, ba chiar este un ajutor de nădejde pentru soția lui, Iulia.