Fiul cel mic al Antoniei împlinește astăzi 5 ani.

Alex Velea și Antonia sunt niște părinți tare fericiți! Astăzi au motiv de sărbătoare pentru că fiul lor, Akim, împlinește 5 anișori. Cei doi artiști și-au anunțat fanii de pe rețelele de socializare încă de la prima oră a dimineții că astăzi este o zi foarte specială pentru familia lor.

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu model. Au împreună doi copii minunați pe nume Dominic și Akim care le înfrumusețează toate zilele. Pe lângă cei doi băieței, Antonia mai are o fetiță pe nume Maya, care a venit pe lume în timp ce se afla într-o relație cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano.

Astăzi este o zi foarte specială pentru pentru ei. Mezinul familiei, Akim, împlinește 5 ani, iar mama lui a avut grijă să-i facă o urare și pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei.

Încă de la primele ore ale dimineții, Antonia a primit o mulțime de urări pentru fiul ei din partea admiratorilor din mediul online.

„La mulți ani! E ziua ta! La mulți ani!”, i-a urat Antonia pe rețelele de socializare.

Zi mar în familia Antoniei! Akim împlinește astăzi 5 ani. Ce urare i-a făcut mama sa pe instagram
spynews.ro

Când au de gând Antonia și Alex Velea să se căsătorească?

A durat ceva timp până ce Antonia și fostul său soț și-au încheiat toate socotelile. Lucrurile și-au găsit o rezolvare nu cu mult timp în urmă, iar acum cei doi artiști sunt liberi să se căsătorească oricând își doresc.

Velea a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, urmând ca în perioada următoare să facă pasul cel mare.

„Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a mărturisit Antonia.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.