Astăzi este o zi extrem de importantă, dar și emoționantă pentru Cuza și pentru întreaga familie Popescu. Sora artistul se cunună religios, iar Cuza nu avea cum să lipsească de la marele eveniment. Astfel, artistul a mers la Târgu Jiu pentru a-i fi aproape Denisei în această zi specială.

Cuza este unul dintre cei mai carismatici prezentatori și oameni de televiziune. În ultimii ani, cariera lui a fost în continuă ascensiune, iar proiectele mărețe au venit pe bandă rulantă. Cuza este la radio, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar lista poate continua.

Deși pe el îl cunoaște foarte multă lume, puțini sunt cei care știu că acesta are o soră mai mică. Denisa nu a urmat aceeași traiectorie a celebrității precum fratele ei, dar se pare că i-a luat-o în față la un capitol. Și anume, la cel personal, căci astăzi, Denise se căsătorește cu alesul inimii ei.

Ultima zi în care Denisa mai poartă numele Popescu

Cuza nu avea cum să lipsească de la acest eveniment atât de important pentru sora lui, dar și pentru întreaga familie. Artistul a fost extrem de emoționat pentru sora lui și nu s-a putut abține să nu îi transmită cele mai frumoase gânduri atât personal, cât și în online.

Cuza și sora lui mai mică, Denisa au o relație specială și, chiar dacă sunt la distanță, legătura dintre ei este una extrem de puternică. Denisa se înțelege de minune și cu prietenii fratelui ei și nu puține au fost dățile în care s-au distrat de minune cu toții.

Acum, sora lui Cuza a făcut primul pas spre un nou capitol din viața ei, unul extrem de frumos și de provocator, din toate punctele de vedere. Însă, chiar dacă este căsătorită, un lucru va rămâne mereu neschimbat. Și anume, iubirea și suportul pe care fratele ei celebru i le va oferi mereu, necondiționat.

Zi importantă pentru Cuza de la Noaptea Târziu. Sora lui, Denisa, se căsătorește azi la Târgu Jiu Instagram