Dana Budeanu le-a arătat fiicelor sale, timp de 18 ani, că iubirea este tot ce contează.

Începând de azi, Dana Budeanu poate răsufla ușurată. Fetele vedetei au ajuns la vârsta majoratului, ceea ce înseamnă că vedeta are o grijă în minus. Bineînțeles, această regulă nu se aplică, iar asta pentru că vedeta trăiește pentru ca gemenele ei să nu ducă lipsă de nimic.

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este atât de vocală în ceea ce face, încât nu există persoană care să nu fi auzit, măcar odată de ea. Până acum, Dana a vrut să se facă înțeleasă și a emis o serie de argumente care au schimbat părerea multora. Creatoarea are o comunitate impresionantă de fani, dar nici măcar asta nu a convins-o să fie mai transparentă.

Dacă atunci când vine vorba de planul profesional nu are niciun secret, când vine vorba de familie, lucrurile se schimbă. Pentru Dana Budeanu, nimeni și nimic nu este mai presus de familia și fiicele sale. Vedeta a făcut multe sacrificii pentru ca gemenelor sale să le fie bine și să nu ducă lipsă de nimc. În plus, timp de 18 ani, a încercat să le țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Zi de sărbătoare pentru Dana Budeanu. Gemenele vedetei au împlinit 18 ani
Viva

Dana Budeanu, o mamă protectoare

Deși fac parte din categoria copiilor privilegiați cu părinți persoane publice, gemenele vedetei nu au epatat niciodată, cu nimic, Dana Budeanu vrea ca cele două fiice ale sale să fie cât mai realiste și cu picioarele pe pâmânt. Creatoarea nu le-a pus totul pe tavă, în schimb le-a asigurat accesul la cea mai bună educație.

Fanii vedetei nu le-au văzut niciodată pe fiicei Danei. Cel puțin, nu la față. În urmă cu ceva timp, au apărut pe internet câteva imagini cu gemenele în timp ce se îmbrățișau cu Jennifer Lopez. Budeanu și JLo au păstrat legătura încă de pe vremea când aceasta o îmbrăca pe diva de la Hollywood. Se pare că punctul lor de legătură a fost Anastasia Soare.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.