Oana Roman, petrecere pentru fiica sa de Sfânta Maria

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Oanei Roman. Micuța Isabela Maria își sărbătorește ziua de nume. Fiica vedetei a fost sărbătorită în avans și a avut parte de o petrecere pe cinste. Aceasta a fost înconjurată de cei dragi, de prieteni și a fost în centrul atenției. Oana Roman s-a ocupat de tot.

Ieri, fiica Oanei Roman a fost răsfățata zilei. Aceasta și-a sărbătorit ziua de nume în avans. Mai exact, Oana Roman a aranjat pentru fiica ei o petrecere ca la carete. La eveniment au participat toți prietenii și colegii celei mici, iar distracția a fost în toi. Micuța Isabela și-a dorit o petrecere în aer liber, iar mama sa i-a îndeplinit dorința.

„Singură am făcut decorul cu ce și-a ales ea. Gata, noi ne-am pregătit. Vor fi doar câțiva copii astăzi pentru Isa și-a dorit foarte mult să se serbeze de Sfânta Maria. Nu mă interesează ce comentează unii și alții. Eu vă arăt ce frumos i-am aranjat ei. I-am făcut așa frumos. I-am făcut așa cu baloane și o să vină colegi de-ai ei de clasă. Câțiva copii la care ea ține foarte mult și o să se joace în curte. O să vedeți că și în curte este super frumos.

Isa și-a dorit să invite câțiva colegi ca să serbeze onomastica pentru că este născută iarna și își dorește să facă ceva în aer liber și de Sfânta Maria. Este singura variantă.”, le-a spus Oana Roman internauților.

Zi de sărbătoare în familia Oanei Roman! Fiica vedetei își serbează ziua și a avut parte de o petrecere de zile mari
Instagram

Fetița Oanei Roman, un copil model

Atunci când vine vorba de fetița ei, Oana Roman are numai cuvinte de laudă. Vedeta a mărturisit că micuța Isabela este unul dintre cei mai educați și cuminți copii pe care i-a văzut. Deși este extrem de mândră de fetița ei, Oana Roman nu își asumă toate meritele. Vedeta spune că Isabela a este un copil independent, care s-a dezvoltat armonios, în mare parte datorită ei.

Mai mult, Oana Roman spune că este o mămică lipsită de griji, creșterea Isabelei fiind un lucru foarte ușor. Cea mică nu i-a dat niciodată bătăi de cap și nici nu pare că o va face.

„Știu că stârnesc invidii, dar am cel mai cuminte și mai independent și mai educat copil din lume. Eu nu am simțit niciodată o presiune, o teamă, o oboseală în a crește acest copil. Ea, din momentul în care s-a născut, a fost extrem de cuminte. Extrem de ascultătoare, foarte bună, foarte pozitivă. A crescut independentă, am avut grijă ca ea să fie independentă. Eu nu simt că am un copil, simt că am o prietenă.

Isa, de la 3, 4 ani, mănâncă singură, se îmbracă singură. Mai nou se spală pe cap, se usucă, se coafează singură. Gătește, își face micul dejun. Nu că o pun eu, dar nu ne lasă să facem noi. Se supără dacă vreau să fac eu în locul ei. Își face omletă, friptură, salate, deserturi. Se culcă singură, se îmbracă, își alege singură hainele. Știe ce are de făcut, unde are de mers, când are de mers. Este cel mai ușor de crescut copil din lumea asta.”, declara Oana Roman.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.