„Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap, dulce, blândă, feminină și…normală. Te iubesc de TOT”

Ieri a fost zi de mare sărbătoare în familia lui Răzvan Fodor. Irina, soția acestuia, și-a aniversat ziua de naștere, așa că a fost rost de petrecere. Cu această ocazie, actorul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, iar atât internauții, cât și Țuca au fost impresionați. Cum a fost sărbătorită Irina Fodor?

De mai bine de 15 ani de zile, Răzvan și Irina Fodor formează un cuplu. Cei doi au o relație frumoasă și au construit o familie de care sunt mândri. Acest lucru l-a subliniat și Răzvan Fodor cu ocazia aniversării soție lui. Actorul nu a stat mult pe gânduri și a așteptat-o pe Irina cu un buchet imens de flori și un mesaj care a topit inimile internauților.

„De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani.❤ Ne-am cunoscut acum 15 ani. Mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe! Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine), dulce, blândă, feminină și…normală.❤ Te iubesc de TOT!!”, i-a urat Răzvan Fodor, soției sale.

Zi de sărbătoare în familia lui Răzvan Fodor! Mesajul emoționant transmis de actor pentru soția sa. „Te asigur că…”
Instagram

Cum a fost sărbătorită Irina Fodor

Irina Fodor a împlinit 34 de ani și a avut o zi de naștere plină. Aceasta a primit numeroase mesaje și cadouri, însă nu a avut timp și de petrecere. Irina Fodor și-a serbat ziua prin muncă și abia seara a ajuns acasă. Chiar dacă nu a avut timp pentru ea, vedeta s-a bucurat la ceas de seară de un pahar de prosecco și va recupera.

„Știam de ceva timp că, de ziua mea, se anunță un program super încărcat. Așa că m-am împăcat cu faptul că nu o să dau vreo petrecere și că, mai degrabă, o să sărbătoresc prin muncă. Așadar, acum câteva minute am ajuns acasă, și sper să recuperez, până la 12 noaptea, cât mai pot.

În altă ordine de idei, dacă vreți să mă vedeți în câmpul muncii, vedeți că a început Chefi la cuțite. Vă pup și închin un pahar de prosecco și pentru mine, și pentru voi!❤”, a spus și Irina Fodor, în mediul online.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.