Reclamă
Reclamă

În urmă cu doi ani, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Astăzi, micuțul Thomas și-a serbat ziua de naștere și a fost sărbătorit așa cum se cuvine de toată familia.

Fiul lui Lili Sandu își aniversează astăzi ziua. Micuțul a împlinit doi ani și a avut parte de o petrecere ca la carte. Părinții au pus totul la cale, iar micii invitați s-au distrat pe cinste. Evident, nu au lipsit nici cadourile și nici tortul. Mai mult, Lili Sandu a împărtășit și cu internauții momentul special și a avut și un mesaj impresionant pentru fiul ei.

„Happy Happy Birthday, my Ray of Light! Acum 2 ani deveneam mama și renășteam împreuna cu tine. Țin minte atât de clar cum mi-ai zâmbit când te-au adus să te pup de parcă ne știam de-o viață. Și chiar așa este, de atât ne știm. Totul a început odată cu tine.

Ești atât de minunat încât nu trece zi să nu fiu recunoscătoare și să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dăruit.

Reclamă

Ps. Daaa știu ca o să razi muuult când o sa vezi video-urile astea cu muzica cheesy. Abia le aștept pe ale tale, când le vei face despre mine!”, a scris Lili Sandu, în mediul online.

Zi de sărbătoare în familia lui Lili Sandu! Băiețelul vedetei a împlinit doi ani și a fost sărbătorit așa cum se cuvine
Instagram

Lili Sandu, despre viața de mămică

Lili Sandu este o mămică împlinită și fericită, însă recunoaște că noul rol pe care îl are nu este tocmai ușor. În primul an de maternitate, vedeta a trecut prin clipe grele, însă fiul ei și dragostea pentru acesta au pus-o pe picioare.

„Înainte să nasc, toată lumea îmi spunea cât de minunat o să fie. Oar eu așteptam minunăția, care a fost. Pentru că atunci când mi-am ținut copilul în brațe, am renăscut. Dar a fost foarte dificil să înțeleg stările prin care treceam. Pentru că exista epuizare fizică, mentală, pentru că eu nu știam ce fac. Atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât îmi ziceam că sunt ok. Eu nefiind ok practic.

Nu am avut ajutor, a fost și momentul acela de vârf al pandemiei. Am fost și însărcinată în pandemie și, cumva, toate astea se adună. În momentul în care nu le recunoști, se adună una peste alta și explodezi. Îți pierzi identitatea ta ca femeie.”, a declarat Lili Sandu.

Reclamă
Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro