„Sărbătorim 2 ani de la venirea pe lume a Verei și 7 ani de la nunta tradițională.”

Ieri a fost zi de mare sărbătoare în familia Laurei Cosoi. Vera, fetița actriței, a împlinit doi ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine de întreaga familie. Micuța a avut parte de o petrecere ca la carte, iar părinții i-au pregătit numeroase surprize.

Laura Cosoi este o mămică împlinită și fericită. Aceasta are trei fetițe de care este extrem de mândră, iar ieri a sărbătorit-o pe una dintre ele. Vera a împlinit doi ani și a fost în centrul atenției. Micuța și-a început ziua cu baloane, confeti și cadouri. Mai apoi a mers alături de părinți la circ, unde a fost impresionată de animăluțe și clovni. Ulterior a fost sărbătorită în familie și s-a bucurat de un tort delicios.

Laura Cosoi a împărtășit marele eveniment și cu internauții, care au fost impresionați de mesajul emoționant pe care vedete i l-a transmis fetiței sale.

„Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumină. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de tine.

Te rugam să ne ierți pentru stângăcii. Pentru momentele când ne pierdem răbdarea. Pentru… știi tu. Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!

La muli ani, Vera noastră! Să fii sănătoasa, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos si bunătate. De lumină și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit! Timpule, fii blând cu noi.”, a scris Laura Cosoi.

 Zi de sărbătoare în familia Laurei Cosoi! Fetița acestei a împlinit doi ani. Mesajul emoționant transmis de vedetă
Instagram

Laura Cosoi, familia perfectă

De asemenea, tot ieri, Laura Cosoi a mai avut un alt motiv de sărbătoare. Ea și soțul ei au împlinit șapte ani de la nunta tradițională pe care au făcut-o în Ardeal. Cu această ocazie, vedeta a împărtășit cu internauții un fragment din jurnalul său, din ziua cea mare.

„Azi este o zi specială pentru noi, de două ori. Sărbătorim 2 ani de la venirea pe lume a Verei și 7 ani de la nunta tradițională, din Ardeal!

«Povestea noastră ar putea începe cu A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti… Sunt binecuvântată și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru viața frumoasă. Pentru familia din care provin și pentru familia în care tocmai am intrat. Pentru norocul de a avea lângă mine bărbatul care mă face fericita zi de z. Pentru ca m-a lăsat să exist pe pământ romanesc, cel mai iubit cu putință! Mulțumesc! Jurnal, 15 august 2015, Bala Ardeal.»

La fel și azi! La mulți ani nouă, Cosmin!”, a mai scris Laura Cosoi

 

 

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.