Astăzi este zi de sărbătoare în familia Elenei Gheorghe. Cei doi copii ai săi își serbează ziua onomastică și l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Nicolae. Micuții au știu exact ce își doresc să găsească în ghetuțe, iar dorințele le-au fost îndeplinit.

Cei doi copii al Elenei Gheorghe, Nicholas și Amelie Nicole, au fost răsfățați azi de ziua lor. Aceștia au fost în centrul atenție, iar Elena Gheorghe a avut grijă ca micuții să primească tot ce își doresc în această zi specială. Așa că lucrurile au fost foarte clare, iar în ghetuțele lor, conform dorințelor acestora, a trebuit să existe o abundență de dulciuri, mai ales că în mod normal artista nu este o fană a acestora.

Pe rețelele de socializare, Elena Gheorghe a posta și o fotografie de familie, în care apare alături de cei doi copii ai săi, surprinzând perfect spiritul sărbătorii de astăzi.

„Gata, a venit Moș Nicolae! Ame și Nicolas au zis că dacă Moșu le aduce fructe și nu le aduce dulciuri înseamnă că Moșul nu există. «Mama sigur n-ar pune dulciuri». Adevărul e că dacă nu le aducea Moșu’ dulciuri, de la mine în niciun caz nu primeau, doar din an în Paști. Nicholas și Nicole, vă ador!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Zi de sărbătoare în familia Elenei Gheorghe. Cei doi copii ai vedetei își aniversează ziua de nume. Ce cadouri au primit de la Moș Nicolae
Instagram

Elena Gheorghe, dincolo de lumina reflectoarelor

Elena Gheorghe este o fire extrem de muncitoare, însă uneori responsabilitățile de mămică și cele din viața profesională o copleșesc. Vedeta muncește mult și își dorește ca totul să fie perfect, însă uneori totul trebuie lăsat să decurgă de la sine, fapt ce l-a înțeles recent.

Chiar seara trecută, vedeta a stat trează până târziu în noapte și asta pentru că pe lângă proiectele la care lucrează a vrut și ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru copiii ei.

„Încă sunt trează… Viața de mamă, femeie, artistă nu e tocmai ușoară atunci când ieși control freak, dar să știți că mă trezesc cu ”recunoștință” în fiecare zi și funcționează de cele mai multe ori (90-95%) dar când ai un proiect la care ții ca la ochii din cap pentru care muncești de îți sar capacele și nu se aranjează așa cum îți dorești, e limpede că trebuie să muncești mai mult la starea ta de spirit, la a te mulțumi cu atât cât a fost dat pentru că sigur va veni ziua când vei înțelege de ce.”, a mărturisit Elene Gheorghe.