După mai bine de trei ani de la tragedia de la Caracal care a șocat România, astăzi Gheorghe Dincă își va afla pedeapsa.

Gheorghe Dincă va afla, astăzi, la ora 09:00, câți ani va “petrece” în închisoare. Bărbatul din Caracal, acuzat că a ucis două adolescente, riscă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic de persoane, viol, omor și profanare.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Dincă, dezvăluiri șocante. Ce a spus despre alte două crime

Gheorghe Dincă își află pedeapsa

Gheorghe Dincă ar fi trebuit să își afle pedeapsa în urmă cu câteva săptămâni. Magistratul care a judecat dosarul “Caracal” s-a întors din concediu și este așteptat să se pronunțe chiar astăzi.

Reamintim faptul că această sentință a fost deja amânată de trei ori. Motivul a fost simplu, judecătorul nu a fost disponibil. Ba era în concediu, ba s-a îmbolnăvit și a intrat în concediu medical.

colaj substantial

Procurorii sunt cei care au cerut ca Gheorghe Dincă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Bărbatul din Caracal este acuzat de trafic de persoane, viol, omor și profanare. În loc de definitivarea cazului la prima instanță, Dincă a mai primit acum două săptămâni o amânare.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi în viață

Se pare că bărbatul ar fi mărturisit că el le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. El ar fi recunoscut ce a făcut în fața procurorilor. De asemenea, Dincă a vorbit despre ce s-a întâmplat la Caracal și cu colegul de celulă.

Dincă susține că a fost torturat pentru a lua asupra lui vina, de către două persoane pe care nu le recunoaște în fotografii. Mai mult, el susține că cele două fete nu ar fi ucise, ci sunt în viață. Precizăm că în toți acești ani nu s-a găsit aproape nicio urmă care să dovedească clar faptul că cele două adolescente sunt moarte. Dincă însă s-a pierdut în detalii de-a lungul timpului. Ba a spus ca cele două fete sunt moarte, ba că trăiesc.

La ultimul termen, procurorul de ședință a cerut ca inculpatul să primească o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. Aceasta este pedeapsa maximă în cazul persoanelor care au peste 65 de ani.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.