Compania a decis în acest an să fie foarte generoasă cu angajații săi și să ofere atât prime, cât și bani pentru familiile angajaților

Luna decembrie este și luna cadourilor, iar multe companii din România au decis să-și surprindă angajații cu prime de Crăciun sau pachete cu mici atenții. Această firmă cu zeci de mii de angajați le oferă salariaților 1.300 de lei.

Printre norocoșii care vor avea parte de o surpriză de Crăciun se numără și angajații Complexului Energetic Oltenia. Conducerea nu s-a gândit însă doar la salariații săi, ci și la familiile acestora.

Prima de sărbători care va ajunge în buzunarele angajaților va fi în valoare de 1.300 de lei, la. care se adaugă și o altă atenție financiară, pentru familiile lor. Mai exact, cei ce au copii vor primi și câte 200 de lei, sumă alocată pentru fiecare minor pe care îl au în întreținere.

Iar surprizele celor care lucrează pentru Complexului Energetic Oltenia nu se opresc aici. Ei își vor primi și salariul mai devreme, data anunțată fiind de 15 decembrie.  În plus, în decembrie vor mai primi și suma de 1.000 de lei net, bani ce reprezintă prima tranșă din economia la fondul de salarii.

Firmele din România, generoase cu angajații lor de Crăciun

În ciuda faptului că anul 2022 a fost unul dificil pentru cei mai mulți dintre noi din punct de vedere financiar, se pare că angajatorii nu au tăiat din bugetul pentru Crăciun. Pe lângă bani, există companii care oferă și pachete cu produse, zile libere în plus sau petreceri cu tot colectivul salariaților în această perioadă.

În medie, angajații români vor primi sume între 1000 și 300 de lei de Crăciun, arată un sondaj recent realizat e o platformă celebră de recrutare.

Și nici numărul firmelor care au decis să facă o bucurie în plus de sărbători angajaților nu este mic. 7 din 10 angajatori din România nu vor sări în acest an peste atențiile de Crăciun pentru salariații lor. Conform aceluiași sondaj, pentru aproape o treime, bugetul alocat pentru prime a fost mai mare decât cel de anul trecut.

Dar nici românii care se confruntă cu probleme financiare nu au fost uitați. Pentru ei, ajutorul de Crăciun vine chiar din partea Guvernului, care luna aceasta va vira ultima tranșă de 250 de lei din programul „Sprijin pentru România”. Cei înscriși pe liste vor beneficia, de asemenea, și de pachete cu alimente de bază care vor fi distribuite în toate județele din țară.

 

Share.