Fără doar și poate, sezonul acesta de Asia Express are cele mai diverse tipologii de concurenți. Printre cei care s-au remarcat din prima au fost Zarug și Lorelei. Contrar așteptărilor, cei doi au demonstrat că sunt o echipă de temut. Pe lângă competitivitate, cei doi mai sunt caracterizați și de sinceritate, iar asta s-a văzut cel mai bine aseară.

Zarug, cuvinte dure la adresa Adrianei Trandafir

Etapa a patra din Asia Express a culminat aseara cu votul de nominalizare pentru ultima șansă. În premieră pentru emisiune, toate echipele au gândit la fel și au decis la comun pe cine trimit în cursa pentru ultima șansă. Deși era de așteptat, Zarug nu și-a exprimat votul până când nu l-a argumentat sufiecient de bine. Designerul a ales-o pe Adriana Trandafir, dar, spre deosebire de colegii lui, acesta a spus cu subiect și predicat ce îl deranjează la adversara lui.

”Nu mi-am început ziua ca să inventez o scuză simpatică pentru a nu le trimite la ultima șansă. Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele… În momentul în care începi un careu punându-ți probleme la înaintare, cu o lacrimă în colțul ochiului, faceți jocul dezechilibrat. Pe mulți dintre ei îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare emoțională care mie nu îmi place.

De unde a pornit conflictul dintre Zarug și Adriana?

Zarug i-a plătit aseară Adrianei o poliță mai veche. Cei doi au începu să își arunce săgeți încă din momentul jocului pentru amuletă. Adriana a fost prima care l-a vizat pe Zarug la proab ridicării de greutăți, iar Zarug i-a răspuns cu aceeași monedă. Adriana a fost vizibil deranjată de tactica lui Zarug, dar acesta și-a asumat gesturile și atunci.

”Dacă vrei, fă, să te joci, joacă-te, că o rup pe mă-ta-n două. Exista karma (…) Apoi stateau și scandau de pe margine ca domnișoarele de onoare, ca așa fac femeile nemăritate. Primești ce dai, fă! Data viitoare să nu mai fie ordinarică fiica-ta!”