Zarug este una dintre surprinzele acestui sezon de Asia Express. Creatorul de modă a acceptat propunerea de a pleca pe Drumul Împăraților alături de prietena lui, Lorelei Bratu. Cei care nu l-au cunoscut până acum pe Zarug au aflat că este foarte sincer. Dureros de sincer. Concurentul Asia Express aruncă mereu cu săgeți în colegii tăi, dar de fiecare dată o face într-un mod ironic.

Zarug, acid la adresa familiei Natanticu

Etapa de duminică seara nu a fost deloc una ușoară. Încă o dată, echipelor li s-a testat memoria, ambiția și rapiditatea. Cele șapte echipe rămase în concurs au trebuit să memoreze anumite modele de ștampile, iar asta nu a fost deloc ușor. În timp ce toată lumea se agita, Zarug și Lorelai au decis să își păstreze calmul. Cei doi au fost colegi de masă cu familia Natancu, cei pe care i-au poreclit ”familia reptilă”.

Natanticu nu a fost foarte încântat de acest apelativ, dar s-a consolat știind că Zarug are pentru fiecare concurent câte o poreclă. Cosmin a ținut să le explice tuturor de unde a venit acest apelativ al lui Zarug.

”Mie mi-a zis de la început șarpe, dar nu știu de ce. Apoi s-au gândit cum să ne zică. Și-a amintit că pe soția mea o cheamă Lizi și a făcut un joc de cuvinte. Lizi, lizard (șopârlă în engleză). De aici a venit apelativul familia reptilă.”, a spus Cosmin la testimoniale.

Creatorul de modă a atras antipatia multor colegi

Fără doar și poate, Zarug și-a pus în cap toți colegii din Asia Express. Colegul lui Lorelai nu își menajează deloc adversarii și aruncă mereu cu replici dure la adresa lor. Nimeni nu a scăpat până acum de aciditatea lui Zarug, iar cea mai recentă țintă este Natanticu. Desigur, vechea inamică a lui Zarug este Adriana Trandafir și cu siguranță nu o va ierta prea curând. Până când una dintre echipe va părăsi competiția, cei patru se vor ataca mereu reciproc.

”Petre stătea casul la masă și Elwira făcea tot. Am observat asta la ei. El țipă, stă și Elwira face toată treaba”, a fost replica lui Zarug la adresa adversarului său, Mihai Petre.