Zarug locuiește într-un apartament din București, imobil despre care spune că l-a achiziționat din grabă. În urmă cu mai mult timp Zarug a făcut un tur al apartamentului său și a povestit despre cum și-a decorat locuința.Printre altele, Zarug a dezvăluit ceea ce se regăsește de fiecare dată în spațiul în care locuiește.

Sincer după cum îl știm, Zarug a recunoscut faptul că din apartamentul în care locuiește nu lipsește niciodată …praful.

„Din casa mea nu lipsește niciodată… praful.” a spus Zarug răzând, conform Viva!

Când vine vorba despre apartamentul său, Zarug spune că acesta este mai mult o colivie decât o casă.

„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot.” a declarat Zarug.

Zarug și-a adus aminte și despre locuința în care a locuit la Botoșani despre care spune că era personalizată în mare parte de mama sa.

„În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală. Maică-mea și-a impus foarte puternic gustul ei. A fost expresia voinței ei.” a mai povestit Zarug.

Zarug, concurent la „Te cunosc de undeva”

De câteva săptămâni Zarug poate fi urmărit în calitate de concurent în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva” difuzat pe Antena 1. Acesta spune că a urmărit și în trecut emisiunea și că nu se teme de personajele în care urmează să se transforme. Nu-i este frică nici măcar de epilat sau de un travesti.

Provocarea pentru el este constituită de faptul că va trebui să lucreze în echipă.

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact… travesti-ul mă distrează!” a declarat în trecut Zarug