Zarug este prezent în lumea mondenă de ani buni. Multe persoane l-au cunoscut pe aceasta acum, odată cu participarea la Asia Express. Zarug este un personaj extrem de colorat și se poate lăuda cu colaborări cu unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Designerul a muncit pentru tot ce are, dar vine și cu un puternic background din spate.

Zarug, detalii despre părinții lui

Zarug nu a fost atras din prima de fashion și monden. Aceasta a studiat Facultatea de Drept, dar a realizat la timp că marea lui pasiune este moda. Zarug a avut primele influențe spre acest domeniul chiar de la mama sa, Ana Manuela Zarug. Mama concurentului de la Asia Express este directoare la o fabrică de confecții de 28 de ani și a fost și în politică, la un moment dat. Femeia a făcut parte și din PSD și din PDL. Despre aceasta, designerul are numai cuvinte de laudă.

“Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om. She’s my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de power dressing with a feminine twist and gorgeous shoes”, declara concurentul Asia Express.

Cât despre tatăl său, Alexandru Zarug, acesta a fost comisar șef la Comisariatul Județean Protecția Consumatorului și a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în administrație.

Cum și-a descoperit Mihai Dan pasiunea pentru modă?

Deși părinții lui își doreau ca el să devină jurist în virtutea facultății absolvite, Zarug a optat pentru un alt domeniu. Fashionul i se potrivește de minune, îi permite să se exprime liber și să se joace cu ideile. Designerul le este profund recunoscător părinților și le mulțumește de fiecare dată când are ocazia.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a povestit Zarug.