Zarug nu are nicio frică în a se exprima și a se manifesta liber, iar asta apreciază fanii cel mai mult la el.

Zarug a câștigat o mulțime de fani odată cu participarea la „Asia Express”. Sinceritatea și umorul au făcut echipă bună în cazul lui și nu este de mirare că este simpatizat de o mulțime de fani. Designerul a fost mereu asumat, iar acum simte că a ajuns în punctul în care poate fi exact așa cum își dorește.

Zarug i-a cucerit pe fanii „Asia Express” din prima. Aceasta a fost coleg cu Lorelei, iar echipa lor a fost una extrem de savuroasă. Cei doi au rezonat foarte bine și s-au completat chiar și în cele mai dificile momente. Fără doar și poate, emisiunea a fost o adevărată provocare pentru cei doi, dar a fost cea mai frumoasă aventură pentru ei.

În „Asia Express”, Zarug s-a comportat 100% natural. În plus, nu i-a fost deloc teamă de cum va fi perceput de cei din jur. Designerul și-a asumat de ani buni orientarea lui sexuală, iar asta îl face să fie și mai împlinit cu alegerea făcută. În prezent, Zarug este înconjurat de oameni frumoși care îl apreciază pentru tot ceea ce este.

Zarug, declarații despre cel mai dificil moment din viața lui. Cum a primit mama designerului vestea că fiul ei este heterosexual
Instagram

Mama lui Zarug a bănuit tot timpul orientarea sexuală a fiului ei

Dacă acum îi este mult mai ușor să se exprime, în trecut, designerul a avut ceva rețineri. Unul dintre momentele cele mai tensionate a fost acela în care a trebuit să discute cu mama lui despre orientarea sa sexuală. Suprinzător, femeia nu a reacționat deloc urât. Din contră, l-a asigurat că îl va susține să facă tot ceea ce îl face fericit.

„Răspunsul maică-mii a fost: m-a sunat imediat ce a citit scrisoare și mi-a zis că nu-i nicio problemă. Oricum, sunt copilul ei, indiferent ce aș face.

Și la pușcărie dacă eram, dar că evident că bănuia, că nu ai cum să nu bănuiești în ce mă privește. Doar că era ceva ce eu trebuia să fac, nu ținea de ei!” , a declarat Zarug în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.