Zanni a făcut recent un vlog, prin intermediul căruia le-a răspuns fanilor săi la tot felul de întrebări picante pe care aceștia i le-au adresat. Marele câștigător a fost la fel de sincer ca și până acum, iar cele mai multre dintre răspunsurile pe care le-a dat i-au lăsat mască pe internauții care nu se așteptau la asta din partea sa.

Ce a declarat Zanni despre Ana Porgras

Încă de când se aflau împreună în concurs, cei de acasă au crezut că după revenirea lor în țară, cei doi se vor cupla. Nu s-a întâmplat lucrul acesta, pentru că Zannidache a citit un mesaj pe telefonul ei care nu i-a plăcut deloc, care l-a făcut să își dea seama de intențiile sale și din cauza căruia nu au mai vorbit.

”Eu nu sunt certat cu nimeni si nu ma impac cu nimeni. Daca se intampla ca viata sa ma aduca undeva cu cineva, se intampla. Nu ma impac, nu ma cert. Nu mai vorbesc cu Ana ca se pare ca in competitie ne rezumam la ceva frumos, si chiar cred ca si ea a trait povestea aia cu mine, dar acum ca am ajuns la oras, urmaritori, figuri, bani, masini, smecherii…nu mai este povestea aia care a fost inainte intre noi doi si acum fiecare se rezuma la ce conteaza pentru el. Nu mi-a mai convenit mie. Dar ea e fata buna, eu sunt baiat bun…fiecare cu viata lui. Daca viata ma mai aduce langa Ana sau langa Jador, asta-i viața. Nu ma opun”, le-a povestit Zanni fanilor de pe YouTube.

După toate cele întâmplate, el nu neagă că ar dori să se împace cu fosta gimnastă care l-a dezamăgit foarte tare. Nu a reușit să o vadă ca pe o iubită, dar a recunoscut că a fost atras de ea, pentru că este o femeie foarte frumoasă alături de care se simțea bine.

”Da, uneori. Dar foarte putin, nu reuseam s-o vad ca pe o iubita, dar da..ma atragea. Nu maxim, incat sa vreau sau sa-mi asum ceva cu ea. E o fata frumoasa”,a mai spus artistul.