Zannidache s-a ținut de cuvând și a cumpărat un apartament cu banii câștigați la “Survivor România”.

Zanni este mereu mândru de faptul că acum are apartamentul pe care și l-a dorit. Iar cu banii câștigați, investește și mai mult în confortul zilnic. Dar nu pe haine, accesorii sau mașini scumpe. Artistul investește în casa sa. Iar de această dată, a ales un desing superb pentru bucătăria apartamentului.

O modificare cu gust

Zanni s-a făcut băiat de casă! În ce a investit, de curând, o sumă uriașă - nu, nu pe haine și figuri! FOTO
Instagram

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni.”, a mărturisit Zanni în urmă cu mai mult timp.

Zanni nu s-a ferit niciodată să spună despre copilăria lui. De asemenea, nu a uitat de unde a plecat, iar acest lucru se vede în fiecare postare pe care o face.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător.”, a declarat Zanni, înainte de a participa la Survivor România.