Zanni a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, după participarea sa la Survivor România. Ei bine, recent el a vorbit despre planurile sale de viitor și a mărturisit că se vede chiar și mire și că nu i se pare ceva în neregulă în ideea de a fi căsătorit. Vrea și el o familie, la un moment, iar declarațiile sale i-au luat prin surprindere pe admiratorii lui.

Zanni, declarații inedite despre planurile sale de viitor

Campionul de la Survivor România a vrut să își cunoască părinții, să aibă o relație bună cu mama sa care l-a crescut. După cum a spus chiar el, sunt multe lucruri care nu i-au reușit în viață, dar nu s-a dat bătut nici măcar o clipă și este de părere că numai oamenii care au trăit în aceleași condiții precum el îl pot înțelege.

„Mi-am dorit să-mi cunosc părinții, dar n-am reușit. Mi-am dorit să am o relație bună și cu mama care m-a crescut, dar n-am reușit. Oamenii nu au nici măcar 1% habar cu ce se „mănâncă” experiența Survivor. Poți avea habar doar dacă te duci acolo. Nu ai cum să rămâi acolo dacă nu ești real, trebuie să reziști fizic, psihic. Am avut multe momente dificile în viață, dar le-am depășit pe toate. Mă văd mire și căsnicia nu mi se pare în neregulă. Îmi place să văd oameni căsătoriți, cu familie, mă văd și eu așa”, a povestit Zanni.

Zanni, planuri serioase de viitor! Nimeni nu se aștepta la asta: "Mă văd mire și căsnicia..."

Când vine vorba de viața sa. Zanni nu ar schimbat nimic, pentru că toate lucrurile prin care au trecut l-au făcut cine este astăzi și este foarte fericit așa. În viitorul apropiat se va așeza și la casa lui, pe care momentan o caută.

„Nu aș schimba nimic în viața mea, căci lucrurile grele din viață m-au făcut așa cum sunt azi. Nu m-a deranjat niciodată valul de hate, mă deranjează doar că lumea nu înțelege că eu vreau să mulțumesc toți oamenii din jurul meu. Eu îi pun pe cei din jur pe primul loc, îmi doresc să mă înțeleagă ei. Îmi doresc foarte mult să am o casă a mea, dar știu că și acest vis va deveni realitate. Mi-am dorit să fac multe lucruri și n-am reușit”,a mai povestit artistul.