Zanni este câștigătorul „Survivor România” 2021. Acesta a reușit să reziste până la finalul competiției și să plece acasă cu premiul cel mare. Însă nu același lucru ar putea să îl facă și Alex Velea, cel puțin după spusele lui Zanni. Care este motivul pentru care artistul crede că Alex Velea nu ar rezista în jungla din Dominicană?

Zanni anul trecut a câștigat „Survivor România”, iar în acest an îi va analiza atent pe actualii concurenți, în cadrul emisiunii „Survivor: Extrashow”. Acesta va prezenta noul format în mediul online, iar alături de alți invitați va comenta prestația concurenților și intrigile din cadrul echipelor. Așadar, Zanni se poate considera deja un expert în ceea ce privește competiția din Dominicană.

Mai puțin pregătit la capitolul „Survivor România” este Alex Velea, potrivit spuselor lui Zanni. Într-un interviu recent, acesta a fost întrebat cum cred că s-ar descurca Alex Velea dacă ar participa la competiția din Dominicană. Zanni nu a stat mult pe gânduri și a venit imediat cu răspunsul, spunând că iubitul Antoniei nu are avea șanse la marele premiu.

„Nu cred că s-ar descurca, pentru că nu cred că ar putea sta atât de mult timp departe de familie”, a spus Zanni.

Zanni nu i-ar da șanse lui Alex Velea la „Survivor România”! „Nu s-ar descurca…”
Instagram

Începe „Survivor România” 2022

În data de 16 ianuarie, telespectatorii vor putea urmări prima ediție a competiției „Survivor România”. Se anunță un sezon incredibil, cu noi probe și noi provocări. Cei 12 Faimoși și cei 12 Războinici vor duce lupte dure, iar doar unul o să fie suficient de bun încât să pună mâna pe marele premiu.

 „Credeți-mă…nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

 Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.