Zanni nu a avut deloc o copilărie ușoară, dar, până la urmă, soarta i-a surâs și lui. Anul trecut, „protejatul lui Velea” își făcea bagajele să plece în Republica Dominicană. Zanidache a știut din prima că va câștiga această emisiune și se pare că instinctul nu l-a înșelat deloc. După luni întregi de competiție intensă, artistul a venit acasă cu premiul de 50.000 de euro, dar și cu titlul de „supraviețuitor”.

Zanidache și-a demonstrat lui, dar și tuturor celor din jurul său că este un adevărat luptător. Artistul și-a dorit foarte mult să se afirme în cadrul emisiunii „Survivor” și a mers la înscrieri încă din primul sezon. Spre deosebire de prietenul lui, Lino care a fost acceptat din prima, producătorii nu l-au vrut pe Zanni.

Zanni voia să participe la „Asia Express”

Acesta s-a resemnat cu ideea și a căutat alte proiecte TV care să i se potrivească. Deși a ajuns la Antena 1, Zanni încă spera la proiectul celor de Kanal D. „Protejatul lui Velea” a simțit că „Survivor” va fi emisiunea care îi va aduce notorietate, dar care îi va schimba și viața. Artistul nu și-a putut înfrâna dorința și, într-o zi, a primit numărul de telefon al unei persoane de la Kanal D.

Zanni nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat imediat la cei de la postul de televiziune turcesc. Persoana care a preluat apelul lui l-a redirecționat către altcineva care se ocupa de emisiune. După ce a susținut mai multe probe pe care le-a trecut cu brio, Zanni a ajuns să facă parte din „Survivor”.

„Nu m-au ales ei pe mine, eu am ales emisiunea. M-am înscris o dată, în sezonul 1, când a fost Lino Golden. Am fost cu el la înscrieri. Pe el îl ceruseră. Am vrut și eu să mă înscriu, dar pentru ei nu am fost o variantă bună. Nu m-au acceptat prima oară. La al doilea sezon, eu fusesem la „Chefi la cuțite”, la Antena 1. Atunci, am zis că nu am cum să mă duc eu la „Survivor”, că era la Kanal D și nu știam eu care era treaba cu trust-urile.

Știam doar că nu am voie să mă duc și mi-am zis <<Aia e, n-am cum!>> Știam că „Survivor” este emisiunea vieții mele, mănușa mea. Acolo îmi arăt eu cine sunt cu adevărat. Am lăsat-o așa, am zis că n-am voie. În timp ce alții se înscriau pe lângă mine, eu îmi ratam șansa vieții. Mă gândeam să mă duc la „Asia Express”., a povestit Zanni la PRO FM.