Zanni a reușit să adune o comunitate mare de fani pe rețelele sociale, odată cu participarea lui Survivor. Mulți dintre aceștia l-au ajutat să câștige datorită faptului că l-au votat de fiecare dată, l-au susținut și s-au rugat ca el să reușească să își îndeplinească visul și anume acela de a-și cumpăra propria casă, în București.

Zanni, probleme serioase de sănătate după Survivor

Participarea lui la Survivor nu i-a adus doar foarte mulți bani, ci și foarte multe probleme de sănătate din cauza cărora este nevoit să facă recuperare și despre care nu le-a putut da prea multe detalii fanilor, dar a postat o imagine din cabinetul medical, motiv pentru care admiratorii lui s-au îngrijorat.

„Nu putem să vă spunem ce facem, rezultatele medicului sunt… nu se poate posta pe Instagram. Sper să fiu bine cât mai curând”, a declarat Zanni, pe Story.

Multă lume a avut încredere în el, încă de la început. Fanii lui au știut mereu că el va fi cel care se va întoarce acasă cu marele premiu, pentru că din punctul lor de vedere avea toate calitățile unui supraviețuitor.

„Înainte să plec de acasă mi s-a spus de multe ori că o să câștig, dar niciodată nu zic mulțumesc când cineva îmi zice ceva de bine. Aveam încredere în mine, dar nu știam dacă o să fac față. Îmi place să răspund exact așa cum se întâmplă. Pe zi ce trecea aveam din ce în ce mai multă încredere în mine. Am avut și gramul acela de noroc. Mi s-au deschis anumite porți exact la momentul potrivit. Am avut un kilogram de noroc. Am știut că fiecare chestie care se întâmplă se”,a spus el, după terminarea emisiunii Survivor.