Zanni a ajuns unul dintre cei mai apreciați tineri de la noi țară, în urma participării sale la emisiunea Asia Express. Tânărul a reușit să câștige și marele premiu al emisiunii, cu ajutorul căruia și-a cumpărat apartamentul la care a visat dintotdeauna. Mai mult de atât, și-a luat și două pisicuțe, imediat după ce a reușit să se mute la casa lui.

Zanni, despre momentele care l-au marcat

Înainte de a ajunge unde este acum și de a-l cunoaște pe Alex Velea, Zanni a trecut prin clipe de coșmar, iar viața pe care a dus-o în plasament nu a fost deloc una ușoară. Marele câștigător al emisiunii Survivor România a fost abandonat încă de pe vremea când era doar un bebeluș de părinții lui și a fost nevoit să traiască în centrul de plasament.

Femeia care se ocupa de el și care ar fi trebuit să îl trateze ca pe un membru al familiei, era destul de dură și se certa cu el ca și cum ar fi fost un adult. L-a afectat extrem de tare totul și a crezut că va fi dat afară, deși nu era pregătit să descurce de unul singur.

„Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu. Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult.  Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi. La școală, părinții altor colegi se atașau de mine și, ca să mă pedepsească, pentru că vedea că nu mai ține faptul că mă amenința că nu îmi mai dă bani sau nu mă lasă la calculator, îmi rupea relațiile de prietenie. Trăiam prieteniile acelea, erau refugiul meu, nu mai doream să stau la cămin, doream să cunosc alți oameni, să merg în familiile lor. Mă bucuram să îi văd cum se așază la masă, mă hrăneam din momentele alea, învățam cum e la alții. Ea îmi stingea aceste momente și au fost cele mai dureroase momente ale copilăriei mele.”, a declarat Zanni, într-un interviu.

Zanni, mărturisiri dureroase despre viața trăită în plasament: "Am crezut că o să mă dea afară"

Tânărul a recunoscut că ar vrea să schimbe câte ceva el, deși oamenii îl apreciază așa cum este, având în vedere toate lucrurile prin care a trecut pentru a ajunge aici. Zannidache și-ar dori să nu mai fie afectat de ceea ce cred oamenii despre, pentru că sunt influențați de propriul interes.

„Aș vrea să nu mai fiu atât de afectat de ceea ce cred ceilalți despre mine, pentru că oamenii sunt influențați de propriul interes. Eu sunt obișnuit cu oameni care apar și dispar și mi-ar plăcea să nu îmi mai pese de acest lucru. Aș vrea să fiu imun, independent din punct de vedere emoțional.”, a mai zis el.